Vnučka královny Alžběty II. (94) se 9. února dočkala svého prvního potomka a koncem týdne si chlapečka celá natěšená odvezla domů. Novému přírůstku se velké pozornosti nedostalo, jelikož o Valentýna oznámili Meghan s Harrym početí druhého dítěte, čímž jí vypálili rybník. Opět.

Totožná situace se odehrála před třemi lety. V říjnu 2018 vyvedený páreček ze Sussexu zastínil nastávající nevěstě Eugenii a ženichovi Jacku Brooksbankovi (35) očekávanou svatbu. Zatímco si novomanželé před oltářem vyměňovali sliby, Meghan přísedícím šlechticům vyzradila, že je v očekávání.

VIDEO: Královští sourozenci děkují zdravotníkům! Potlesk za boj proti koronaviru.

Video
Video se připravuje ...

Královští sourozenci děkují zdravotníkům! Potlesk za boj proti koronaviru. Kensington Royal

Zpráva se poté rychle rozšířila do celého světa a nikdo nemluvil o ničem jiném. Eugenie je sice jakousi okrajovou členkou úzkého kruhu královské rodiny a po pozornosti příliš nebaží, svatba ale měla být jejím velkým dnem a veškerý zájem médií (a hostů) se měl soustředit pouze a jedině na ni. V to mimo jiné doufala i po narození chlapečka s dosud neznámým jménem.

Jako ránu pod pás to ostatně vnímá i veřejnost. „Gratulace, ale je trochu podivné, že se Sussexům opět podařilo zastínit princeznu Eugenii - nejdříve svatba, teď tohle,“ rýpnul si jeden z internetových gratulantů. „Tak jasně, samozřejmě že to museli oznámit hned po novinkách o Eugenii,“ neudržel se další.

VIDEO: Megxit. Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finančně nepohorší.

Fotogalerie
75 fotografií