Půvabná herečka s velkými kukadly, Milie Bobby Brownová (19), si získala srdce diváků už jako dětská hvězda v seriálu Stranger Things, kde ztvárnila hlavní roli dívky Eleven, která s pomocí svých parapsychických sil bojuje s nepřáteli z jiné dimenze. Bohužel, platonicky zamilované fanoušky, kteří vyrůstali s ní, poměrně zarmoutila! Na sociální síti totiž oznámila, že již není k mání a bude si brát svou lásku - Jakea Bongioviho.

Ačkoliv mnozí jí veselku přejí, tak někteří kroutí hlavou nad jejím věkem, ve kterém se rozhodla do svazku vstoupit. Ačkoliv u nás je plnoletost, tedy věk, kdy před zákony můžete pojmout někoho za svého manžela, či manželku, platná od osmnácti let věku, tak v USA je tato hranice dosažena dle státu od státu v rozmezí 18 - 21 let. Co platí celoplošně, je ale věk, odkdy v Americe můžete konzumovat alkohol. Od 21 let. A k tomuto číslu má devatenáctiletá Millie ještě opravdu daleko.

Takže ačkoliv herečka nebude snad muset žádat o speciální povolení k sňatku, když si vybere tolerantnější stát, kde manželství uzavře, jedno je jisté - na své svatbě by si podle zákonů měla připít tak maximálně dětským šampáněm.

Láska je ale láska a často člověk zjistí, že potkal toho pravého třeba už na střední škole. Znepokojení, které ale toto zasnoubení vyvolalo, vyvěrá spíš z kontroverzního faktu, že herečku už od jejích 12 let obletoval zpěvák Drake (36) a přiznaně si s ní po nocích psal o randění, tipech, jak sbalit chlapce a podobných informacích, které ve zprávách mezi starším mužem a dítětem většinou nevidíme. Ačkoliv se dívka ostře vymezila vůči napadání jejího vztahu se zpěvákem, tak její okolí se možná právem bojí, že je mladičká žena možná naivní až manipulovatelná v otázkách lásky.

Fotogalerie
110 fotografií