„Poprvé na BAFTA,“ hlásila před pár dny nadšená herečka Millie Bobby Brownová na instagramu, když šla na slavnostní udílení prestižních cen. I když je sotva plnoletá, její nepříliš dlouhou, ale zato pestrou kariéru již nějaká ta ocenění „poznamenala“ - pyšní se třeba cenou Saturn za Nejlepší mladistvý herecký výkon v seriálu. Tím je myšlen seriál Stranger Things, kde ztvárňuje hlavní roli dívenky nadané nadpřirozenými schopnostmi. Na BAFTA (Filmová cena Britské akademie) Millie dorazila společně se svým přítelem, a oficiálně tam potvrdila jejich vztah.

Selfíčka s mladým fešákem se tu a tam objevovaly na jejích sociálních sítích, až nyní však byli oficiálně za pár. Onen sympaťák po jejím boku vám může být na první pohled možná trochu povědomý - jmenuje se totiž Jacob Bongiovi (19) a je synem rockového zpěváka Johna Francise Bongiovi Juniora (60), známějšího jenom jako Jon Bon Jovi, a jeho manželky Dorothey Hurleyové (59).

Je druhým nejmladším ze čtyř dětí, má dva bratry Romea (17) a Jesseho (27) a sestru Stephanii (28). Podoba se slavným tatínkem přímo bije do očí - Jake po něm podědil výrazné rysy i rošťácký úsměv. Aktuálně studuje na univerzitě Syracuse v New Yorku, a hraje fotbal za univerzitní tým.

VIDEO: Ace z Hvězdné pěchoty a hvězda Stranger Things Jake Busey na pražském Comic-Conu: Poprvé v Praze!

Video
Video se připravuje ...

Ace z Hvězdné pěchoty a hvězda Stranger Things Jake Busey na pražském Comic-Conu: Poprvé v Praze! Pavlína Horáková

S Millie randí od loňského léta a láska z nich přímo sálá. Na červeném koberci byly tyhle dvě zamilované hrdličky jako ze žurnálu. Zatímco Millie, která se brzy na plátna kin vrátí v roli Enoly Holmesové, mladší sestry detektiva Sherlocka Holmese, vynesla pozoruhodnou černou róbu značky Louis Vuitton se zajímavě použitou krajkou, Jake zazářil v elegantním obleku Fendi doplněném motýlkem. Po celou dobu nespouštěl svou přítelkyni z očí, a jako kdyby se bál, že mu někam uteče, držel ji také majetnicky kolem pasu. A ona se k němu zase vinula jak břečťan...

Fotogalerie
60 fotografií