Po rozchodu s Adelou se mu ve vztazích lepila smůla na paty, ale loni na jaře se na něj usmálo štěstí! Tomáš Bezdeda neváhal a na konci roku 2022 překvapil rychlými zásnubami v jednom z luxusních hotelů ve Vysokých Tatrách.

Snoubenci s veselkou dlouho neotáleli a v sobotu si Tomáš a Ivana řekli ANO v evangelickém kostele v Žilině. Někoho možná napadlo, proč před oltář tak rychle spěchali, ale dvojice "musela", jak se kdysi říkalo. Nevěsta byla totiž v očekávání. 

Budu tě milovat navždy! Ivanko, jste moje všechno,“ napsal k fotce pár hodin po obřadu nastávající tatínek Bezdeda, kde nevěsta ukázala těhotenské bříško. 

Video
Video se připravuje ...

Exmilenec Adely Vinczeové Tomáš Bezdeda: Jsem zamilovaný a chci rodinu! Markéta Reinischová

Chtěli jsme být manželé. Obřad jsme měli v kostele a byl dojemný. Je to zodpovědnost, už to nejsem jen já, chtěli jsme, aby se miminko narodilo do rodiny. Neříkám, že svatba je vzorcem ke štěstí, ale když jsou dva vzatí, je to hezké a symbol toho, že jsme v tom dva a teď už i tři. Mám dobrý příklad od rodičů, kteří jsou spolu 39 let. A ano, svatbu urychlilo i manželčino těhotenství. Chtěli jsme, aby si to užila, ještě dokud nemá velké bříško,“ prozradil pluska.sk zpěvák pár hodin po svatbě.    

Nevěsta, která je na začátku šestého měsíce těhotenství byla překrásná v jednoduchých bílých šatech. Ve vlasech měla čelenku s dlouhým závojem. 

Bude to chlapeček, jméno ještě vůbec nevíme. Pohlaví jsme zjistili na svatbě, praskli jsme balon, co vymyslela švagrová, a vyletěly z něj modré třpytky, které prozradily, že je to kluk,“ svěřil se Tomáš. Svatební hostina byla v romantickém zámečku v Gbeľanech, který patří mezi 10 nevyhledávanějších míst pro sňatky.    

Fotogalerie
16 fotografií