Adela se jako host v pátek objevila v pořadu Milujem Slovensko. Moderátor Martin Nikodým (52) v jeden okamžik zavedl řeč na peníze a s přítomnými celebritami detailně probral, jak to u nich doma mají... 

„My si to hlídáme. Já si hlídám svoje a Viktor si hlídá svoje, abychom si náhodou nekradli,“ prohlásila Adela a celým tělem předváděla, jak si doma urputně hlídá vlastní majetek. 

Dano Dangl (48) známý napříkald z primácké Partičky ji okamžitě podpořil. „Já jsem u nich byl jednou na návštěvě a každý si hlídá svojí půlku, vysloveně,“ souhlasně přikyvoval. „Každý jsme v jednom rohu na těch penězích,“ popisovala Adela. 

»Kamarádi buďme, ale odsud posud!«

„On mi říká, neskočíš mi pro skleničku vody? A já mu říkám, ne, běž si sám! To jsou takové triky, já ho znám,“ žertovala o soužití se svým o 10 let mladším manželem Viktorem, který uvádí Televizní noviny na Markíze. „Kamarádi buďme, ale odsud posud,“ dodala nekompromisně moderátorka s humorem sobě vlastním. 

S miminkem nic nestíháme

Dvojka se nedávno po dlouhém čekání konečně stala rodiči, když se jim podařilo adoptovat malé miminko. „Dovedu být dost dlouho v pyžamu, protože se nestíhám převléknout. Nepřichází na to ten správný moment, většinou se převleču, až když se jde ven s kočárkem. Doma si vlastně teď nic neoblékám, skříň skoro vůbec nepoužívám. Mám jedny tepláky, které už jsou vlastně nevypratelné. Protože jak jsou na nich všechny ty flíčky od různých příkrmů, tak když to dáte do sušičky, tak se to tam zapeče,“ žertovala pro topky.sk Vinczeová.

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
42 fotografií