S adoptovaným miminkem se manželé Vinczeovi snaží trávit veškerý svůj volný čas. Vytoužené děťátko si přinesli domů už před Vánoci, a jak moderátorka přiznala, byl to neskutečný a nečekaný fičák. Skloubit péči o dítě a rozlítané povolání není nic jednoduché.

Navíc když oba čeká  účinkování v blížící se taneční soutěži Let´s Dance. Zatímco Viktor bude show moderovat, Adela se ujme role porotkyně. „Naše účinkování v Let´s Dance bylo dohodnuté dávno předtím, než nám dítě přišlo do rodiny. Adelce vychází Markíza vstříc v rámci účasti na generálce, aby mohla být v neděli doma co nejdéle, což já jako moderátor nemůžu. Děťátko pak půjde spát ještě před startem přímého přenosu a na ten se potom u nás podívají naši sousedi – Adelčiny rodiče,“ vysvětlil pro pluska.sk Vincze.

Celou situaci navíc konzultovali s psychology a sociálními pracovníky. „Dítě je neustále pouze s námi, takže tři hodiny týdně s babičkou a dědou určitě zvládnou všichni zúčastnění. Jdeme do práce, ne hrát automaty,“ zažertoval moderátor. Taneční soutěž by se měla objevit na obrazovkách už na jaře.

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč. David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
62 fotografií