Moderátorka popřála své mamince veřejně a navíc s typickým humorem. Zavzpomínala na své dětství a na reakce maminky na její průšvihy. „Když jsem jednou přišla domů po prvním marihuanovém zážitku a snažila se zatajit, co jsem provedla, hned mě odhalila a ptala se, jak se cítím. Protože ona se na umělecké škole po jednorázovém čichání toluenu 'cítila jako taková čárka',“ prozradila Adela na svou maminku její zkušenosti s drogou.

Ze své mamky Marie si Adela dál utahovala. Prý jako rozená »východňárka« nikdy nezapadla do velkoměsta Bratislavy. „Sladkosti nemají vitamínky, tak je Adelka odmalička nepapala. Když se první občané seznamovali s mikrovlnkou, paní Mária koupila mlýnek na obilí, aby nám dělala zdravé kaše. S vegetariánstvím začala v dobách, kdy nejíst maso znamenalo být členem sekty nebo minimálně zobat ptačí zob,“ házela moderátorka do placu své úryvky ze života s maminkou.

Její matka byla vždy zkrátka nastavená na zdravý životní styl a ekologický způsob života. Po večerech pak s manželem debatovali nad vínem či společně cvičili jógu. Paní Mária tak učí dceru brát život s nadhledem a za to jí také Vinczeová ve svém příspěvku veřejně poděkovala.

Video
Video se připravuje ...

Adela o moderování Českého lva... Proč ona, když je Slovenka? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií