Hvězda oblíbené komedie S tebou mě baví svět Zdena Studenková se netají tím, že se o svůj zevnějšek s péčí stará. Koneckonců, jak sama přiznává, je to právě její obličej, co ji živí. Teď prozradila, co si myslí o svých prsou. 

V talkshow Boli sme pri tom moderátorka Adela Vinczeová ukáže divákům ukázku, na které se Studenková poprvé v životě objevila v kroji. Záběry pochází z show Petra Marcina. „Ty jsi jednou prohlásila, že ti kroj nesluší, že jsi nikdy nehrála v kroji,“ obrátil se tehdy Marcin na Studenkovou. Ta jeho slova podle serveru Pluska.sk potvrdila. 

Na zajímavost zareagovala i Vinczeová. „Tys nikdy nehrála lidově orientovanou hlavní postavu?“ zeptala se herečky, která hraje jak ve filmech, tak na divadle. To Studenková opět potvrdila a vysvětlila, proč tomu tak bylo. „Neměla jsem na to dostatečné vnady,“ prohlásila a chytila se za hruď. 

„A to je potřeba?“ ptala se překvapená Vinczeová. „Ano, je to potřeba, musíš být kyprá,“ přitakala Studenková s tím, že je potřeba ovládat i jazyk. „Aha, takže je víc důvodů, proč jsem ještě neměla kroj,“ žertovala Vinczeová sebekriticky. 

 O svém poprsí promluvila Studenková ale už před lety pro Blesk. „Jsem na sebe dost přísná, ale jednu věc vím jistě, nikdy bych si nenechala sáhnout na prsa,“ svěřila se Blesku herečka loni v létě. 

„I když už nejsou taková jako ve dvaceti, ale nemám ráda velká prsa a ty moje se mi líbí. Stačí krásné prádlo,“ dodává se smíchem herečka.

VIDEO: Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout!

Video
Video se připravuje ...

Zdena Studenková (66) přiznala: Na prsa bych si nikdy nenechala sáhnout! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií