Samozvaná prorokyně, která založila duchovní sdružení Covered By God (volně přeloženo jako „pod křídly Boha“) Tiphani Montgomeryová rozhodně nepotěšila křesťanské milovníky zpěvačky Beyoncé

Montgomeryová zveřejnila 12. února video, které od té doby přes TikTok i YouTube sdílely desítky tisíc lidí. V něm promlouvá ke svým ovečkám a důrazně je varuje před nástrahami krásné zpěvačky. 

Své argumenty staví na slovíčkaření. Klasické uskupení čarodějnic totiž zahrnuje zhruba tři až sedm lidí, v některých případech jich ale mohou být až tisíce – jako fanoušků známé zpěvačky. Takovým skupinám se pak říká „hive“ neboli roj či úl. Fanoušci Beyoncé si přitom familiérně říkají Beyhive – tedy slovní hříčkou, která odkazuje na anglické slovo „beehive“ neboli včelí úl. 

Když se to Montgomeryová dozvěděla, měla hned jasno. Beyoncé je čarodějnice!

„Všichni vy, kdo se chystáte na koncert Beyoncé, kárám vás ve jménu Ježíše! Jak se opovažujete říkat si křesťané?!“ hartusila pastorka na videu, které mezitím obletělo celý internet. 

Bizarní nařčení je navíc o to vtipnější, že sama Montgomeryová kdysi patřila mezi ty nejzarytější fanoušky Beyoncé. Několika lidem se podařilo vyšťourat její staré tweety z let 2010 až 2014, na kterých se otevřeně přiznává, že je závislá na její hudbě a zpěvačku naprosto miluje. A její vysvětlení? V srpnu 2015 ji prý Bůh jednoho dne během sprchování zachránil, ona prozřela a teď je jejím úkolem otevírat oči i ostatním. Tak děkujeme.

Video
Video se připravuje ...

Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? Videohub

Fotogalerie
102 fotografií