Nepřehlédnutelný byl také hodně hluboký dekolt topmodelky Heidi Klumové, kterému mohla konkurovat jedině zpěvačka Jennifer Lopezová. Obě byly neskutečně sexy. O odhalený výstřih se pokusila i Paris Hiltonová, takový úspěch jako její vnadné kolegyně ale neměla. 

Jako dalmatin ve své puntíkaté róbě s vysokým kloboukem vypadala červenovlasá zpěvačka Shaina Twainová. Naopak Harry Styles v barevném overalu s odhaleným hrudníkem si došel pro zlatý gramofon za Nejlepší album roku, čímž porazil několikanásobnou vítězku Beyoncé

V modrých šatech se závojem přes hlavu se po červeném koberci promenádovala rapperka Cardi B, do černého peří zakuklená se ukázala modelka Black Chyna a naopak do růžového peří od Valentina se zahalila také americká zpěvačka Kacey Musgravesová. Pod peřím ale schovávala perfektní křivky, nasoukané v růžovém overalu. 

Jak už to má ve zvyku, svým teatrálním rudým modelem šokoval také kontroverzní zpěvák Sam Smith se svou rudou skupinou. Ti si z pódia odnesli sošku za Nejlepší popový výkon dua nebo skupiny. 

Fotogalerie
113 fotografií