Mezi hosty na slavnostním předávání cen MTV Video Music Awards, které se konalo v New Jersey, nechyběla například zpěvačka Taylor Swiftová (32), která ve třpytivých šatech od Oscara de la Renty působila jako víla, zpěvačka Avril Lavigneová (37), co předvedla nový účes, tedy dlouhé blond vlasy s konečky nabarvenými na rudo, zpěvačka Ava Max (28) v úsporném zeleném kompletu, rapper Snoop Dogg (50) v kožené "teplákovce", nebo třeba DJ Khaled (46). Místo oceněných však sbírali "body" na červeném koberci spíše ti, co se dostavili v extravagantních róbách.

Například mladý rapper Montero Lamar Hill (23), profesionálně známý jako Lil Nas X, vsadil na model, jenž všem vyrazil dech. Na sobě měl okruží jako vypůjčené zpod obřích barokních šatů, doplněné černými třásněmi, a stejně vyvedenou černou korunu. Modelka Ashley Grahamová (34) bez jakéhokoliv studu ukázala v šatech z dílny značky Houghton s odvážnými průstřihy tělo poznamenané nedávným porodem, tedy kromě naditého výstřihu i strie na bříšku, a na závratný dekolt vsadila i zpěvačka Bebe Rexhaová (32), která sáhla po modelu Vivienne Westwoodové.

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová nezklamala! Obří dekolt v modré lavině a slova o užívání Markéta Reinischová

Rapperka, co si říká Miss Peppermint (43), působila trochu dojmem, že si na akci odskočila přímo ze sado-maso salónu, a pozornost na sebe strhla i Melissa Viviane Jeffersonová (34) alias Lizzo, co se na akci přiřítila v čemsi, co připomínalo pytle na odpadky připevněné na jejím rozložitém těle. Tuzemským milovníkům kultury tento model možná trochu připomněl šaty Jitky Čvančarové (44) z loňského karlovarského filmového festivalu - akorát že její šaty byly černé. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, jak to komu slušelo... a kdo se měl raději držet ve své kreativitě zpátky.

Fotogalerie
337 fotografií