Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Předávání filmových cen MTV: Sado-maso netopýr a všude odhalená prsa!

/
  • Předávání filmových cen MTV 2022
    7. června 2022 ● 14:18

    V kalifornské metropoli Los Angeles se v noci na úterý rozdávaly filmové ceny MTV! Na červeném koberci opět nebyla nouze o extravaganci… Podívejte se s námi na ty nejžhavější outfity večera!

    Filmové ceny MTV zpravidla putují divácky oblíbeným televizním produkcím a kasovním trhákům a jsou považovány za jakýsi populární protipól serióznějších cen, jako jsou Oscaři nebo Zlaté glóby. Vítězové, o nichž rozhoduje výhradně hlasování fanoušků, dostávají trofeje v podobě kelímku s popcornem.

    Vítězem hlavní kategorie letošních filmových a televizních cen stanice MTV se stal snímek Spider-Man: Bez domova, cenu získal i představitel hlavní role Tom Holland. Mezi seriály zvítězila Euforie, která vynesla ocenění i herečce Zendaye. Čestné ocenění za celoživotní dílo převzala herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová.

  • 1.

    Vanessa Hudgensová

    Americká herečka Vanessa Hudgensová (33) se ujala role moderátorky. Během slavnostního večera se tak na pódiu postupně objevila hned v sedmi outfitech!

    Akci zahájila v elegantních modrých minišatech s vlečkou, následovaly zlaté blyštivé minišaty se špagetovými ramínky, stylový komplet minisukně s podprsenkou, blyštivá tepláková souprava, svůdný country obleček s kovbojským kloboukem, nadýchané růžové minišaty s pořádně odvážným výstřihem a jako poslední outfit večera oblékla těsné černé minišaty s růžovou parukou. Mezi nejvíc sexy dámy večera se tak zapsala hned několikrát!

  • 2.

    Olivia Rodrigová

    Mladičká zpěvačka a herečka Olivia Rodrigová (19) vsadila na sexy černé šaty s korzetovým vrškem. Tmavovlasou krásku proslavil hlavně seriál High School Musical: The Musical: The Series na Disney+.

  • 3.

    Sarah Shahiová

    Španělsko-íránská herečka Aahoo Jahansouz „Sarah“ Shahiová (42), která dlouhodobě žije v Texasu, je také milovnicí černé. Na akci oblékla minišaty s vrškem z podprsenky a černými punčochami.

  • 4.

    Jennifer Lopezová

    Jennifer Lopezová (52) oblékla dlouhou sukni s rafinovanými průstřihy na bocích a černý kožený korzet s hlubokým výstřihem. Domů si odnesla čestnou cenu za celoživotní dílo. Na pódiu se při předávání dojetím rozplakala.

  • 5.

    Sydney Sweeneyová

    Vnadná herečka Sydney Sweeneyová (24) vynesla růžovou kombinaci jako z devadesátek. Krátký crop top doplnila sukní posetou flitry. Na akci získala hned dvě ocenění - za nejlepší souboj a za nejlepší výkon v seriálu Euforie.

  • 6.

    Sofia Carsonová

    Disneyovská zpěvačka a herečka Sofia Carsonová (29) vsadila na jemnou svůdnost s prostorem pro fantazii. Šaty s velmi odhalujícím výstřihem a kraťoučkou sukní obalila průsvitnou vrstvou z volánů.

  • 7.

    Rachel Sennottová

    Herečka a komička Rachel Anne Sennottová (26) oblékla šaty s průstřihy, které ze všeho nejvíc umožňovaly na prostor mezi jejími ňadry.

  • 8.

    Bosco

    Chris Constantino (28), vystupující jako drag queen Bosco, se toho skutečně nebál! Vytáhl kostým netopýra s jehlami, který toho víc odhaloval než zahaloval. Tenhle model by se neztratil ani v ložnici milovníka sexuálních hrátek z oblasti BDSM.

  • 9.

    Symone

    To Reginald Gavin (27), vystupující jako drag queen Symone, na to šel úplně opačně. Oblékl sice šaty s vysokým rozparkem, vsadil ale spíše na klasickou „červenokobercovou“ eleganci.

  • 10.

    Lindsay Hubbardová

    Hvězda americké reality show Lindsay Hubbardová přišla s přítelem Carlem Radkem. Pohledná blondýnka se zabalila do jasně růžové „záclony“, pod kterou ji zahalovalo jen jakési spodní prádlo.

  • 11.

    Kerri Colby

    Drag rozhodně není jen doménou mužů! Američanka Elyse Alessandra Andersonová (25) se proslavila jako drag queen Kerri Colby. Na akci dorazila v opravdu odvážném průsvitném modelu.

  • 12.

    Emma Hernanová

    Investorka a podnikatelka Emma Hernanová předvedla své velmi hubené tělo v dlouhé žluté róbě bez ramínek s průstřihy na břiše.

  • 13.

    Kim Leeová

    Herečka Kim Leeová (34) dorazila v odvážném body s hlubokým výstřihem, které překrývala sukně z peříček a průhledného materiálu. Ukázala tak výstřih i nohy!

  • 14.

    Chrishell Stauseová

    Seriálová hvězda Terrina Chrishell Stauseová (40) na svá léta rozhodně nevypadá. Na předávání cen opět ukázala svou vymakanou figuru, když si oblékla jen elegantní podprsenku a společenské kalhoty. Outfit navíc šibalsky doplnila kabelkou ve tvaru zadku. Téhle ženě že už bylo 40?!

  • 15.

    Galerie

    Na více fotografií se podívejte do naší galerie!

     

    VIDEO: Trapasy Českých lvů: Pády před Rudolfinem, odhalený rozkrok a nepozvaný Klíma

    Video
    Video se připravuje ...

    Trapasy Českých lvů: Pády před Rudolfinem, odhalený rozkrok a nepozvaný Klíma Videohub

    Fotogalerie
    205 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

bullshit: Která neodhalí pizzu nebo kozy jakoby nebyla. Nemusí umět nic než to...

(07. 06. 2022 20:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy