Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Předávání cen Tony: Extravagance a bizár! Nevěsta i šaty 2v1

/
  • Předávání cen Tony 2022
    13. června 2022 ● 20:56

    V New Yorku se již po 75. udílely divadelní ceny Tony! Letos nejvíce bodovaly muzikály Six, A Strange Loop nebo The Music Man. Muzikál o životě svého otce přišly dokonce osobně podpořit i děti Michaela Jacksona (†50).

  • 1.

    Sarah Paulsonová

    Americká televizní a divadelní herečka Sarah Catharine Paulsonová (47) přišla v extravagantní róbě značky Moschino. Svou partnerku, Holland Taylorovou (79) známou díky roli Evelyn v seriálu Dva a půl chlapa, tentokrát nechala doma.

  • 2.

    Andrew Garfield

    Britsko-americká hvězda Spidermana Andrew Russell Garfield (38) přišel v obleku se semišovým sakem značky Ford. 

  • 3.

    Jessica Chastainová

    Americká divadelní a filmová hvězda Jessica Michelle Chastainová (45) oblékla elegantní růžové šaty z dílny módního domu Gucci. Díky jejím výkonům ve válečném thrilleru 30 minut po půlnoci nebo v hororovém filmu Mama ji filmový kritik Richard Roeper (62) označil za jednu z nejlepších hereček své generace.

  • 4.

    Ariana DeBoseová

    Americká herečka, tanečnice a hvězda soutěžního pořadu So You Think You Can Dance Ariana DeBoseová (31) oblékla na míru navržené šaty značky Boss. V modelu se evidentně cítila velm dobře a před objektivy fotoaparátů se v něm sebejistě nakrucovala.

  • 5.

    Cynthia Erivová

    Cenami ověnčená britská herečka Cynthia Erivová (35) zvolila model Giambattista Valli Haute Couture. Dlouhé bílé šaty bez výstřihu doplnila závojem přehozeným přes své krátké vlasy. Zkrátka jako nevěsta...

  • 6.

    Hugh Jackman a Sutton Fosterová

    Australský herec a zpěvák Hugh Jackman (53) společně s hvězdou Brodwaye Sutton Fosterovou (47) vystoupili na akci ve speciálním hudebním čísle. Jackman už má na kontě Tony tři, Fosterová jich má dokonce sedm.

     

  • 7.

    Billy Porter

    Herec a zpěvák Billy Porter (52) zvolil unisex oblek s mohutným sakem z lesklé střírné látky (připomínající alobal) a vysoko vyčesaný drdol z copánků.

  • 8.

    Joaquina Kalukangová

    V originální róbě si svou již druhou sošku přišla převzít Joaquina Kalukangová (33). Galavečer si užila v šatech, které zepředu a zezadu působily jako dva zcela odlišné kusy. Zatímco vpředu je zdobily splývající zlaté třásně, vzadu zase svítivě zelená nabíraná sukénka. Měla tak model, který by se dal klidně nazvat 2v1. Ale levnější asi kvůli tomu nebyl, spíš naopak.

  • 9.

    Vanessa Hudgensová

    Jako vždy okouzlující Vanessa Hudgensová (33) oblékla jednoduché semišové černé šaty bez ramínek a náušnice od Vivienne Westwood (81).

  • 10.

    Kara Youngová

    Jednou z nejvýraznějších osobností jistě byla Kara Youngová. Lesklý oranžový model ze dvou kusů s obrovskou nadýchanou sukní skutečně přitahoval pozornost.

  • 11.

    Danielle Brooksová

    Extravagance se nebála ani herečka Danielle Brooksová (32)  známá díky roli Tashy „Taystee“ Jeffersonové v seriálu Holky za mřížemi. Brooksová zvolila fialovou róbu z nařasené průsvitné látky.

  • 12.

    Michael R. Jackson

    Americký dramatik, skladatel a textař Michael R. Jackson (41) si přes oblek oblékl růžový plášť. Letos si odnesl hned dvě sošky – za nejlepší libreto a za nejlepší hudbu k seriálu. 

  • 13.

    Jordan Roth

    Držitel šesti cen Tony, divadelní producent Jordan Roth (46), přišel v dlouhých šatech, s copánkem a extravagantními šperky na rukách.

  • 14.

    Jacksonovi potomci

    Dorazila i Paris (24) Jacksonová a Prince Michael Jackson I. (25). Děti zesnulého krále popu Michaela Jacksona (†50) přišly podpořit muzikál o tátově životě MJ: The Musical. Při té příležitosti pronesli krátkou řeč, ve které zmínili, jak jejich otec nesmazaelně ovlivnil hudbu, i to, jak jim chybí. 

  • 15.

    George Takei

    Jednu z cen přišel předat legendární George Takei (85), známý díky sci-fi sérii Star Trek ze 60. let. Společnost mu dělal jeho manžel Brad Takei (68). 

  • 16.

    Toby Marlow a Lucy Mossová

    Tvůrci muzikálu Six (Šest) o manželkách Jindřicha VIII., skladatel a spisovatel Toby Marlow (27) a skladatelka a režisérka Lucy Mossová (28), se sladili do světlých tónů. 

  • 17.

    Sarah Silvermanová

    Scénáristka Sarah Silvermanová (51) se vykašlala na velkou večerní a přišla oděná spíš jako na párty. Krátké minišaty doplnila bagančaty, síťovanými punčochami a sportovní podprsenkou. 

  • 18.

    Galerie

    Na více fotografií se podívejte do naší galerie.

     

    VIDEO: Ikonické scény: Ikonické krásky 80. let

    Video
    Video se připravuje ...

    Ikonické scény: Ikonické krásky 80. let Videohub

    Fotogalerie
    840 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy