Ještě před pár lety by nikoho zřejmě ani nenapadlo, že se proslulá pařmenka Paris Hiltonová někdy usadí. Přesně to se ale stalo a po svatbě s americkým podnikatelem Carterem Reumem nedávno dokonce přišlo i miminko. 

Překvapení bylo o to větší, že fotky ze silvestrovské párty Miley Cyrusové (30) a jiných akcí z poslední doby ani náznakem nenaznačovaly, že by snad byla těhotná. Vysvětlení je nicméně jednoduché: miliardářka prozradila, že jí miminko odnosila náhradní matka. 

Jméno vybrala už před lety

Některé celebrity jména i pohlaví svých dětí úzkostlivě tají, aby co nejvíce ochránily jejich soukromí. To nicméně není případ Hiltonové: na svém instagramu ve středu oznámila, že se její syn jmenuje Phoenix Barron Hilton Reum. 

Jak prozradila v úryvku ze své nové knihy pamětí, jméno si vymyslela už před deseti lety. Vybrané už má dokonce i jméno pro svou budoucí dceru: London Hiltonová

Jako fénix z popela

„Prohlížela jsem si mapu, koukala jsem na různá města a státy a hledala něco, co by se hodilo k Paris a London,“ popsala. Nakonec ji zaujal právě Phoenix – tedy hlavní město státu Arizona v USA. 

„Fénix má hned několik popkulturních referencí, ale hlavně je to pták, který shoří a následně povstává z popela, aby se znovu rozletěl. Přála bych si, aby můj syn věděl, že pohromy a triumfy jsou součástí našich životů. A aby mu to dávalo naději do budoucna,“ svěřila se novopečená máma.

Ukázala i první foto miminka. Na instagramu k tomu připsala: „Miminko Phoenix, náš celý svět.“

Video
Video se připravuje ...

Pompézní a extravagantní veselka Paris Hilton Instagram

Fotogalerie
131 fotografií