Paris Hiltonová podle svých slov vnímala čivavu Diamond Baby jako své dítě. Když o ni kvůli údajné nepozornosti stěhováků minulý měsíc přišla, zhroutil se jí celý svět. Zoufalá miliardářka chodila dům od domu a za jakoukoliv informaci, která by vedla k nalezení fenky, vypsala odměnu 10 tisíc dolarů - tedy bezmála čtvrt milionu českých korun.

Peněz byla připravena nabídnout i víc, její bezpečnostní tým jí to ale prý zakázal. Ona i její ostatní psi by se tím totiž vystavili zbytečnému riziku možného únosu a vydírání v budoucnosti.

Profesionální zvířecí média

Na svém instagramu Paris o hledání fenky nadále informuje. Prozradila dokonce, že oslovila několik údajných zvířecích jasnovidců! „Spolupracovala jsem s několika médii. Všichni mě ujistili, že je DB stále naživu a někdo ji má,“ nechala se slyšet.

O tom, zda je fenka stále živá, čím dál více lidí pochybuje. V okolí Los Angeles je totiž spousta kojotů, je tak možné, že čivava skončila jako potrava některého z nich. Jasnovidci, které Paris oslovila, mají nicméně být „osvědčení zvířecí komunikátoři“ a profesionální média, a tak si stále uchovává naději, že mají pravdu.

„V tuhle chvíli je naděje to jediné, co mi dodává sílu,“ posteskla si na instagramu, který sleduje přes 20,5 milionu lidí. „Jestli znáte někoho, kdo ji má, prosím, mějte srdce a kontaktujte mě, dostanete plnou odměnu,“ kladla na srdce široké veřejnosti.

Video
Video se připravuje ...

Čivava Paris Hilton Diamond Baby Instagram

Fotogalerie
126 fotografií