Do léčebného centra Provo Canyon pro problémové teenagery v americkém Utahu rodiče Paris v jejích 16 letech poslali na rok, aby vyléčili její poruchu pozornosti. V rámci tiskové konference, kterou chtěla Paris podpořit přijetí zákona dohlížející na podmínky v podobných centrech, ale propálila podivné »léčebné metody, jež na ni byly aplikovány.

Prohlídky dutin

„Hned první den jsem byla nucena svléknout se do naha a podrobit se gynekologickému vyšetření – vše pod bedlivým dohledem mužů,“ tvrdila zdrceným hlasem. Tělesným prohlídkám prý byla podrobována často. „Zvláštní, že vždycky v noci,“ podotýká s tím, že ji zřízenci budili svícením baterkou do obličeje. „Pak mě odvedli na vyšetřovnu. Donutili mě lehnout si na stůl a roztáhnout nohy. Odmítala jsem a ptala se proč, ale odpověděli jen, ať držím hubu, nebo půjdu na samotku!“ popsala krušné chvíle.

Noční můry

Šlo o malou místnost pouze s odpadem a rolí toaletního papíru, kde byla nucena polonahá chodit dokola, dokud se už neudržela na nohou. „Samotka pro mě byla jedním ze zdrojů opakujících se nočních můr od chvíle, kdy jsem centrum opustila,“ prozradila Paris s tím, že ještě dlouho trpěla nespavostí a posttraumatickou stresovou poruchou. Více detailů hodlá sdělit v chystaných memoárech, které vyjdou příští rok.

VIDEO: Od plotny na nákupy. Paris Hilton má svůj kuchařský pořad

Video
Video se připravuje ...

Od plotny na nákupy. Paris Hilton má svůj nový kuchařský pořad Profimedia

Fotogalerie
44 fotografií