Světová premiéra nového životopisného dokumentu Pamely Andersonové se hemžila slavnými jmény. Sama Pamela vypadala fantasticky – své štíhlé tělo a gigantické poprsí zahalila do sexy šatů, které stylem i barvou připomínaly její slavné plavky, v nichž běhala po pláži v Pobřežní hlídce. Dala tím jasně najevo, že se za svou minulost nijak nestydí.

Pamelu přišli podpořit i oba její synové z manželství s metalistou Tommym Leem (60), Brandon (26) a Dylan (25). Staršího Brandona doprovodila krásná influencerka Lily Eastonová. Oba mladí muži svou matku milují a v jejích nových projektech ji podporují.

Hrdí synové

„Jsem na tebe tak pyšný! Zasloužíš si to... Je to skvělá kniha, nemůžu se dočkat, až si ji všichni přečtou,“ vzkazoval matce Brandon na sociálních sítích krátce před vydáním jejích nových memoárů (které vyšly ve stejný den jako dokument). „Miluju tě,“ připojil Dylan. Zatímco starší Brandon šel ve stopách matky a stal se hercem, mladší Dylan je po tátovi muzikant a příležitostně i model. 

Na premiéře se sešla řada slavných krásek, které se předháněly, kdo se blýskne ve svůdnějším outfitu. Nechyběly například modelky Lindsey Pelasová, Paris Jacksonová, Jasmine Sandersová (31) známá jako „Zlatá Barbie“ a Gigi Gorgeous Gettyová (30), internetová hvězdička Tana Mongeauová (24) nebo krásná filmová režisérka Mariama Diallová. 

Video
Video se připravuje ...

Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela: A Love Story Netflix

Fotogalerie
142 fotografií