Stephen Boss, jenž si říkal tWitch, patřil mezi vyhledávané freestyle hiphopové tanečníky. V roce 2008 ostatně skončil na druhém místě v americké verzi pořadu So You Think You Can Dance. Kromě toho působil i jako choreograf, herec a televizní producent. V minulosti také působil jako DJ v show slavné americké moderátorky Ellen DeGeneresové (64) a byl i výkonným producentem pořadu od roku 2014, dokud show nebyla kvůli upadající sledovanosti zrušena. Ve věku pouhých čtyřiceti let je ale po smrti...

Policie potvrdila, že Stephen byl 13. prosince nalezený v motelu jen patnáct minut chůze od svého domova v Los Angeles Encino se střelným zraněním, které si podle vyšetřování policie sám způsobil. Kolem 11:15 byl Boss prohlášen za mrtvého. Do hotelu se tanečník přihlásil v pondělí v noci a zaměstnanec hotelu pro TMZ uvedl, že nepůsobil vůbec dojmem, že ho něco trápí. 

Jeho tělo našla v úterý dopoledne pokojská, která uklízela pokoje. Když klepala na jeho dveře, nikdo se neozýval. V domnění, že tam nikdo není, vešla dovnitř, aby vynesla smetí... a po příchodu do koupelny se jí naskytl děsivý pohled. Místnost byla plná krve a v ní leželo mrtvé tělo. „Moc se lekla. Nic takového se dosud u nás nestalo,“ uvedl v souvislosti s tím manažer motelu. 

Video
Video se připravuje ...

Marilyn Monroe – záhadná smrt největší sexuální ikony 20. století Videohub

Jeho blízcí a přátelé zesnulého si jeho jednání nedokážou vysvětlit. Společně s manželkou Allison (34) před pár dny oslavili 9. výročí sňatku. Dvojice měla spolu syna Maddoxe (6) a dceru Zaiu (3). Dceru Weslie (14), kterou měla Allison z předchozího vztahu, si Stephen osvojil. Rodina působila šťastně a Boss byl jenom málokdy k vidění bez širokého úsměvu na tváři. Zhruba před měsícem dokonce tanečník v jednom z rozhovorů uvedl, že se svou paní uvažují o dalším společném potomkovi. 

Na sociálních sítích teď smutně visí jeho poslední video zveřejněné na instagramu, v němž Stephen společně s manželkou Allison v pondělí tancoval u vánočního stromečku a během choreografie si vyměňovali široké úsměvy i letmé doteky. „Nebyly zde žádné indicie, že by něco nebylo v pořádku,“ stýskal si pro Daily Mail Stephenův dědeček Eddy (84), který s ním naposledy mluvil v sobotu. Krátce před smrtí mu Boss poslal zprávu, ve které mu napsal, že ho miluje.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Fotogalerie
43 fotografií