Je to sotva měsíc, co se Presley Gerber na sociální síti chlubil, že po roce randění požádal svou krásnou partnerku o ruku. Romantické záběry ze zásnub a své soukromí oba zveřejnili na Instagramu a zdálo se, že pro syna světové topmodelky let devadesátých se brzy rozezní svatební zvony. Jenže to všechno je dnes už poměrně překvapivě minulostí.

Někdejší zamilované hrdličky společné fotky vymazali ze svých profilů, odstranili všechny stopy nedávných citů, včetně příspěvku z 1. listopadu, jímž zveřejnili svůj vztah, i radost po zásnubách. Portál eonline.com záhy přišel s informací o jejich rozchodu. „Velice rychle si uvědomili, že to nebude dlouho trvající vztah,“ uvedl zdroj z blízkého okolí dvojice. 

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawfordová, maminka Presleyho Gerbera, v dnes již legendární reklamě na Pepsi Youtube.com

Konec prý podle všeho iniciovala Lexi, která pohlednému Presleyovi, jenž sám dělá své první krůčky v modelingu, řekla své „ano“. Z „ano“ je však dnes jedno velké „ne“ a mladá kráska se prý chce teď soustředit především na sebe, svou kariéru v modelingu, podcasty a různé spolupráce. Kráska navíc v uplynulých dnech zveřejnila ve svých instastories slova, která se týkala randění a celkově soužití s věčně nespokojenými lidmi. 

„Přehlížela jsem tvé nedostatky, tvou povahu, sobeckost, neschopnost milovat někoho jiného kromě sebe. Mohla jsem mít kohokoli na světě, ale vždy si vybrala tebe. Všechno, čím teď jsi, je jen vzpomínka z minulosti, jizva na její hrudi. Možná o něj teď bojuje některá, kdo ho miluje, a on z nich místo toho vysává život a nebude nikdy spokojen, ani kdyby měl ve svých chamtivých rukou její tlukoucí srdce,“ uvedla rozčarovaná modelka

Fotogalerie
48 fotografií