Fotografové Cindy v nestřeženém okamžiku přistihli v jejím voze v kalifornské Santa Monice. Topmodelka bez špetky make-upu si zřejmě zapomněla doma kapesník, protože si prstem čistila nos!

Jindy dokonalá kráska tak potvrdila, že i ona je obyčejný smrtelník, který se pořád nehlídá. Nevypadá to moc esteticky, ale třeba ji jen něco polechtalo v nose.

Crawfordová je stále aktivní coby modelka, o čemž svědčí fakt, že loni si zopakovala žhavou reklamu na limonádu Pepsi z roku 1992. 

VIDEO: Krásná Michaela Kociánová po roce v Praze: Zadržená v Německu, milionová investice a nový muž!

Video
Video se připravuje ...

Krásná Michaela Kociánová po roce v Praze: Zadržená v Německu, milionová investice a nový muž! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Vrátili jsme se k původní budově Halfway House Cafe ze slavné reklamy na Pepsi, kterou jsem dělala v roce 1992, abychom ji zopakovali (s přídavkem Davida Yarrowa), a vybrali peníze pro dětskou nemocnici American Family Children's Hospital v Madisonu ve Wisconsinu, kde se můj bratr léčil s leukemií,“ popsala, co ji k projektu vedlo. Modelčin bratr Jeffrey (†3) bohužel leukemii nakonec podlehl.

Fotogalerie
46 fotografií