Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zas*ané dárky a zku*vené plýtvání papírem: Které celebrity nenávidí Vánoce?

/
  • Celebrity, co vánoce neslaví
    24. prosince 2022 ● 05:00

    Vánoce jsou snad nejoblíbenějšími svátky na světě. Kdo by nezatoužil alespoň jednou do roka po chvíli klidu s rodinou u rozsvíceného vánočního stromku, dárcích, úsměvech a prostřeném stolu plném dobrot?

    Ale ano, našli jsme mezi celebritami takové, které byste radši k vánočnímu stolu nepozvali, protože o svátcích klidu a míru hovoří s dost velkým neklidem a nenávistí!

  • 1.

    Melania Trump

    Melania Trumpová, manželka bývalého prezidenta USA Donalda Trumpa, nemá příliš mnoho hezkých slov pro dobu vánočního veselení se. Vyplulo na povrch, že zařizovat Vánoce v roli manželky prezidenta ji stálo nemalé nervy.

    Video
    Video se připravuje ...

    Melania Trump: Pornohvězda, která se stala první dámou USA Profimedia/BPŽ

    Bývalá první dáma byla zachycena na zvukovém záznamu z roku 2018, který unikl o dva roky později. Se svou tehdejší poradkyní Stepanii Winston Wolkoffovou zde mluví o výzdobě Bílého domu.

     

    "Pracuji jak k*áva na vánoční výzdobě, to víte," je na nahrávce slyšet Trumpová. "Koho zajímají dop*dele vánoční věci a výzdoba? Ale já to musím udělat…“

    Melania Trumpová zatím svůj portrét od malíře nemá, v galerii ji tedy reprezentuje fotografie, která toho o ní příliš neprozrazuje.
    Autor: Regine Mahaux Weaverová/Bílý dům

  • 2.

    Miley Cyrus

    Miley Cyrus (30), sexy rebelka a zpěvačka písně Wrecking Ball, se na instagramu podělila s fanoušky o své melancholické názory na vánoční svátky už před lety.

     

    "Říkejte si třeba, že jsem mrzout, ale Vánoce ve mně vždycky vyvolávají hluboký smutek," napsala. "Je to jen přehnané a celé o chamtivosti. Jen doufám, že každý letos bude přát štěstí a milovat nejen svou vlastní rodinu, ale i ty po celém světě, kteří kvůli nespravedlivým životním okolnostem nedostanou vše, co si přáli! Moji rodiče vždycky dělali Vánoce pro druhé. A já doufám, že vy najdete ve svém srdci to samé!"

    Video
    Video se připravuje ...

    Miley Cyrus předvádí v rodinném kruhu vánoční taneček. instagram.com

     

    Není ale divu, že Miley na Vánoce pohlíží kriticky. Podle ní svátky u nich doma vždycky končí tím, že se někdo popere, odejde, práskne dveřmi a následně píše mnoho omluvných smsek.

     

    "Všichni v rodině jsme tak trochu konspirační teoretici a vzpomínám si, jak jsme se jednou dostali k tématu mimozemšťanů a skončilo to tím, že moji bratři týden nemluvili a máma plakala."

    Provokativní Miley Cyrus.
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Colin Firth

    Colin Firth (62), hvězda série filmů Deník Bridget Jonesové, už v minulosti potvrdil, že svátky ho nijak neoslovují, dokonce jsou mu odporné.

     

    "Vánoce se mi hluboce hnusí," řekl tehdy. "Je to opravdu smutné. V tomto ročním období si dávám pozor, abych nezapínal rádio, protože ty vánoční reklamy ve mně vyvolávají vražedné sklony a mění mě psychicky ve strýčka Skrblíka. Myslím, že Vánoce z nás všech dělají strýčky Skrblíky. Všichni se na vás snaží být pozitivní, a mně přitom převládá trudomyslnost.“

    Colin Firth na premiéře filmu Empire of Light v rámci londýnského filmového festivalu
    Autor: Reuters

  • 4.

    Ozzy Osbourne

    Ozzy Osbourn (74), zpěvák kapely Black Sabbath, není se svou nenávistí ale ani o krok pozadu.

     

    "Musím rozbalovat všechny ty zas*aný dárky. To je ale zku*vený plýtvání papírem," řekl tehdy deníku Express. "Nesnáším Vánoce. Nesnáším je. Všechno se zastaví. Když jsem dřív pil, byla to dobrá záminka, abych se mohl solidně vyndat. Teď je prostě nesnáším."

    Osbourneovi
    Autor: Blesk

  • 5.

    Lady Gaga

    Lady Gaga nebyla taktéž nikdy milovnicí vánočního veselí. Na koncertě v roce 2010 se zničehonic zakousla do plyšové hračky Santa Clause a prohlásila:

     

    "Nesnáším svátky. Jsem většinou sama a nešťastná, vy zas*aní načinčaní dárečci."

     

    Od té doby si však už partnera našla a je možné, že vánoční samoty se už bát nemusí.

    2022: Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Hugh Grant

    Hugh Grant, hvězda filmu Love Actually, v roce 2009 prozradil, že se snaží Vánoce neslavit. "Posledních několik let jsem vzal tátu do muslimské země, abych tomu úplně unikl. Oba nesnášíme Vánoce," řekl tehdy deníku Mirror.

    Hugh Grant
    Autor: profimedia.cz

  • 7.

    Jennifer Aniston

    Jennifer Aniston alias milovaná Rachel ze seriálu Přátelé necítí k Vánocům nenávist. Jen hluboký stud a ponížení, za které může poděkovat své rodině.

     

    "Když jsem byla malá, nutili mě tančit břišní tance. Na Štědrý den," řekla v roce 2016 časopisu Entertainment Weekly. "Celá tátova rodina je z řecké strany, takže jsem se převlékala za malou Řekyni a o Vánocích, poté co jsem chodila na hodiny břišních tanců, jsem to dělala. Dokonce to nemělo nic společného s Vánocemi. Bylo to prostě: 'Pojďme o Vánocích ponížit Jen'."

    Jennifer Aniston
    Autor: instagram.com/jenniferaniston

  • 8.

    Drake

    Zpěvák Drake (36) sice Vánoce neslaví, ale v jeho případě nejde o nenávist. Křesťanské svátky jsou mu vzdálené z náboženských důvodů. Zpěvák se narodil do ortodoxní židovské rodiny a stejně jako mnoho hollywoodských židovských herců, jako je Natalia Portman nebo Adam Sandler, slaví místo toho posuvný židovský svátek Chanukka, který v roce 2022 probíhá ve dnech 18. - 26. 12.

    Drake
    Autor: instagram
  • 9.

    Fotogalerie
    28 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

delphina: Chápu věřící lidi,ale hodně lidi to má ofocení v nepřirozenych pózach u nevkusnych stromků. Jsou tak "happy" a bosí .Duch vánoc se vytra­til.Re­klamy,­komer­ce,po­zérstv­í...­.Ani my už nemáme vánoce rádi....Taky bych nejradši někam před tím utekla.Kouzlo zmizelo...

(26. 12. 2022 13:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy