Představitelka krásné Mery z Aquamana prožívá hodně složité životní období. Kromě toho, že musí zaplatit svému bývalému muži Johnnymu Deppovi neuvěřitelných 10,35 milionu dolarů, čili 256 milionů českých korun (což je prý částka, kterou ona na účtě samozřejmě nemá...) za pomluvu, musí denně čelit posměchu bývalých fanoušků. „Nemá talent, nemá peníze, nemá přátele...“ popisují ji příznivci Deppa drsně. Na internetu rovněž koluje celá řada takzvaných „memů“ a drsných vtípků, v nichž hraje nechtěnou hlavní roli.

Právě to bylo možná důvodem, proč si Amber Heardová nakonec smazala svůj účet na Twitteru – ačkoliv nejnovější spekulace upozorňují na skutečnost, že odchod herečky z této sociální sítě přišel jenom krátce poté, co platformu převzal miliardář Elon Musk (51). S ním totiž herečka jistou dobu randila a není jisté, zda se bývalí partneři rozešli v dobrém. Matka Heardové dokonce šokovala tvrzením, že paranoidní boháč měl herečku odposlouchávat prostřednictvím auta Tesla, které jí věnoval.

Video
Video se připravuje ...

První trailer na film Hot Take: The Depp / Heard Trial Tubi

Jisté je však jedno – že se plavovlasá umělkyně snaží zcela odpoutat od svého hollywoodského stylu života. Aktuálně prý žije ve Španělsku nenápadným životem. Společně se svou dcerou Oonagh Paige (1), kterou si nechala odnosit náhradní matkou, se zabydlela v malém městě na Mallorce, které má méně než 2 tisíce obyvatel. Amber tam sice bydlí v pronájmu, ale nemyslete si, že v nějaké garsonce – i s dívenkou se ubytovala v sídle, jehož odhadovaná cena je prý 2,8 milionu euro (68,6 milionů korun).

Fotogalerie
76 fotografií