Soud mezi hollywoodskými hvězdami a bývalými manželi Johnnym Deppem a Amber Heardovou sledovaly miliony lidí po celém světě. Bizarní svědectví o výkalech v posteli či brutálních sexuálních útocích zaujaly i ty, kteří do té doby Deppa a Heardovou prakticky nesledovali. 

Není proto divu, že proces inspiroval filmaře. A první snímek je fanouškům k dispozici už pouhé čtyři měsíce po vynesení rozsudku (ze kterého Depp vyšel jako vítěz a Heardová mu za pomluvu a zničení pověsti musí zaplatit tučné odškodné). 

Venku už je první trailer a od pátku 30. září si film s názvem Hot Take: The Depp/Heard Trial mohou diváci zdarma prohlédnout na streamovací platformě Tubi. Deppa v něm hraje Mark Hapka (40) a Heardovou Megan Davisová (33).

Práce se skutečnými záběry

Protože jde o tak ostře sledované téma, byla prý práce pro herce poměrně náročná. „Máte od soudu skutečné záběry, takže to musíte zachytit přesně, a doufáte, že se vám to povede,“ prozradila Davisová časopisu People. Ačkoli jsou filmy podle skutečných událostí vždy těžké, obvykle prý stačí zachytit tu správnou energii. 

Soucit a porozumění

Se ztvárněním nyní nenáviděné herečky Davisová problém prý neměla. „Problémy byly na obou stranách,“ myslí si. 

A podobně to vidí i Hapka. „Byl jsem smutný z toho, jak lidé na sítích reagovali na ten soud. Jsou to dvě skutečné lidské bytosti. Proto mě také film zaujal, když mě poprvé oslovili,“ uvedl herec. Snímek vnímá jako snahu vyvolat mezi lidmi soucit a porozumění. 

Video
Video se připravuje ...

První trailer na film Hot Take: The Depp / Heard Trial Tubi

Fotogalerie
351 fotografií