V penthousu, tedy v přepychovém bytě v nejvyšším patře bytového domu, jenž se v tomto případě nacházel v centru LA, někdejší hollywoodský krasavec Johnny Depp a jeho ex-manželka Amber Heardová prožili hodně divoké chvíle. S koncem soudního sporu (který však zjevně neskončil, jelikož se Amber proti rozhodnutí soudu odvolala), našlo konečně svého kupce i jejich bývalé hnízdečko lásky... kde k romantickým scénám po dobu jejich 15 měsíců trvajícího manželského svazku zřejmě moc nedocházelo.

Tohle luxusní bydlení ve stylu art deco si zakoupil Johnny Depp, hvězda Pirátů z Karibiku, již před nějakým časem. V té samé době koupil dokonce pět střešních jednotek v největším městě ve státě Kalifornie, které je po New Yorku druhým nejlidnatějším městem celých Spojených států amerických. Většiny se ale již krátce po rozvodu „zbavil“, tuhle si však nechával - a od chvíle, kdy se z ní odstěhoval, ji pronajímal za 5,5 tisíc dolarů (126 tisíc korun) měsíčně. Hned po soudu s Amber ale uvedl nemovitost na burzu - a během několika dní ji prodal.

VIDEO: Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon Blesk

Slavný herec si ani neřekl tolik, kolik by se dalo očekávat - byt stál zájemce „pouhých“ 1,76 milionů dolarů (40,3 milionů českých korun). A rozhodně stojí za každý cent. Tato dvoupatrová rezidence se nachází na vrcholu budovy Eastern Columbia Building, která patří mezi nejvýznamnější historické památky Los Angeles. Nachází se v centru města na slavné Broadwayi a je obklopena kvalitními restauracemi a luxusními designovými obchody. Na obytné ploše 165 metrů čtverečních pak naleznete 2 koupelny a 1 ložnici, i otevřenou jídelnu propojenou s kuchyní.

Součástí bydlení ve stylu těch nejbohatších je střešní bazén se slanou vodou, lázně, fitness studio, terasa na opalování, zenová zahrada a čtyřiadvacetihodinová služba concierge, což je služba nabízející asistenta, jenž plní svým váženým klientům v jakoukoliv denní či noční dobu jakákoliv jejich přání. Podívejte se nicméně do naší galerie sami a uvidíte, kde a jak si žily tyhle dvě bývalé hrdličky, které si již nějakou dobu jdou drsným způsobem po krku...

Fotogalerie
115 fotografií