Přestože herec a zpěvák Kaalan Walker nepatřil mezi hvězdy zářící na hollywoodském nebi nejjasněji, měl příležitost zahrát si v několika zajímavých snímcích. Objevil se například v thrilleru Superfly nebo dramatu Králové, kde se objevil po boku takových osobností, jako jsou Daniel Craig (54) či Halle Berryová (56). Kromě toho se pokoušel prorazit i v hudebním průmyslu, byl známý jako rapper, v roce 2017 vydal EP s názvem The Intermission.

Bohužel však své popularity a svého vlivu využíval způsobem, za který ho teď čeká velmi přísný trest. Soud ho totiž poslal do vězení na dlouhých 50 let až doživotí za to, že znásilnil 7 žen. Konkrétně byl odsouzen za 3 případy znásilnění, 2 případy nezákonného pohlavního styku s nezletilou osobou, další zneužití oběti pod vlivem alkoholu a v jednom případě rovněž za útok s úmyslem spáchání orálního sexu. Zároveň byl ale také zproštěn obvinění v několika dalších případech.

Walker zneužíval ženy, se kterými se poznal prostřednictvím svých profilů na sociálních sítích. Přes Instagram a Twitter jim sliboval perspektivní práci, setkávání s celebritami a jiné výhody hvězdného života... A pak je zneužil. Jisté však je, že jeho obětí mohlo být daleko více. Přesný počet zneužitých žen totiž není znám, státnímu zástupci se údajně ozvalo více než 30 žen, které měly s hercem podobnou zkušenost... A byly mezi nimi i mladé začínající modelky. 

Se svým zločinným jednáním měl Walker podle magazínu People začít už v roce 2013. V roce 2018 byl zatčen, několik jeho skutků mu bylo prokázáno a zamířil za mříže. Až nyní však padl u soudu definitivní verdikt. Kromě toho musí být tento muž po zbytek svého života registrován jako nebezpečný sexuální delikvent. Jak ostatně u soudu uvedla zástupkyně okresního prokurátora Cynthia Wallaceová – tento herec je „skutečným predátorem“.

Fotogalerie
15 fotografií