Charismatický Timothée Chalamet, představitel Paula Atreida z nejnovějšího filmového zpracování legendárního sci-fi Duna, jde z role do role. A vzhledem k tomu, že se přímo úměrně zvedá i výše jeho honorářů, je nejlepším způsobem, co si počít s tolika penězi, investice do nemovitostí. Domky ve slunečném Los Angeles totiž hned tak na ceně neztratí - ba právě naopak.

Své o tom ví modelka Kate Uptonová, od níž si nyní Chalamet koupil vilu v Benedict Canyonu v Los Angeles. Honosně vypadající dům o rozloze 5 521 čtverečních metrů stojí na pozemku o rozloze 1,5 akru a nabízí 4 ložnice a 5 koupelen. K vybavení patří například i klimatizovaná vinárna a mediální salonek s domácím kinem a kulečníkem. Venku se nachází velký bazén a lázně... a dokonce i soukromý tenisový kurt.

Video
Video se připravuje ...

DUNA exkluzivně: Rozhovor s hvězdami a ukázky očekávaného trháku z dalekých světů Vertical Ent., Warner Bros., I. D. Hladík, M. Valeš

Za toto panství zaplatil Chalamet 11 milionů dolarů, tedy 277 milionů a necelých 400 tisíc korun. Uptonová a její manžel, baseballová hvězda, Justin Verlander (39), dali sice dům do prodeje za částku o 700 tisíc dolarů vyšší, herec ale nakonec získal slevu. I tak ale tento slavný manželský pár dostal dvakrát tolik, než za jakou cenu si jej před šesti lety pořizovali. Tehdy jej totiž koupili za „pouhých“ 5,3 milionu dolarů (133,7 milionů korun).

Fotogalerie
40 fotografií