Jedna z nejvíc sexy žen planety je nejen krásná, ale taky si to umí dobře spočítat! Dům, který zakoupila před 6 lety za 5,3 milionu dolarů, prodala za více než dvojnásobek –⁠ tedy za 11 milionů dolarů (zhruba 275 000 000 korun)! A to je pěkný výdělek, nemyslíte?

Dům koupil herec Timothee Chalamet (26) známý například z filmu Duna. Může se tak radovat z luxusní vily v Benedict Canyonu, kde má neméně slavné sousedy, jako jsou Cameron Diaz, Vin Diesel nebo Eva Longoria.

Fotogalerie
31 fotografií

Vybavení

Dům o rozloze 512 m2 majiteli nabízí hned 4 ložnice a 5 koupelen. V ohromné kuchyni je pro pohodlí hostů ostrůvek obložený mramorem, který kontrastuje s trámovými stropy. Je vybavena nejmodernějšími spotřebiči a náleží k ní formální jídelna se speciálním osvětlením.

Autor: Profimedia

Obývacímu pokoji dominují velký kamenný krb a pohodlné sezení s výhledem do zahrady. Milovníky vína potěší klimatizovaný vinný sklípek, pány pak místnost s kulečníkem nebo domácí kino. Jelikož je Kate známá modelka, nesmí chybět ani dechberoucí šatna, kterou můžeme jen tiše závidět.

Na pozemku o rozloze 1,5 akru se nachází také tenisový kurt, venkovní bazén se spa a vlastní příjezdová cesta.