Během svého života potkal Boris Filan několik lidí, kteří mu ovlivnili život. Jožo patřil k jednomu z posledních, a tak ho neopomněl ve své nejnovější knize Cigára jdou do nebe.  

Jožo byl, i je, na dálku řízen svou mámou. Jeho maminka byla úžasná žena, hluboce věřící, velmi lidská. Měla v sobě cit pro pořádek a spoustu lásky. To Jožo od ní dostal,“ netají se Boris. „Ona ho řídila a dodnes ho i shora řídí. A je škoda, že Jožo příliš veřejně ze sebe dělá špatného chlapce a málokdo ví, že je tak úžasný, čestný a rozumný člověk. Ale možná je to jen poučení z jeho studií. Jožo je totiž vystudovaný psycholog. Navíc se říká, že holky mají rády špatné chlapce a že dobří chlapci doběhnou do cíle vždy poslední.

Video
Video se připravuje ...

Jožo Ráž 17 let po nehodě a komatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu? Markéta Reinischová, Petr Soukup

I přesto, že je na jeho adresu opatrný, říká: „Musím být opatrný, neboť on si velmi hlídá soukromí. U populárních lidí totiž hrozí nebezpečí, že fanoušci se jich zmocní natolik, až přestanou mít ochranu. Tak, jak se chovali k Richardu Müllerovi (60), jak se chovají k Lucce Bílé (56). I to je důvod, proč je Jožo, stejně jako mnozí jiní, velmi opatrný se svým soukromím.“  

„Například když nazpíval loni Ave Marii, tak jsme seděli u nás na balkoně, on kouřil doutník a já jsem se ho zeptal: Josef, ale vždyť to jsi už chtěl nazpívat dávno. Proč jsi to nazpíval až teď? Byl dlouho tiše a potom říká: Tuším, že to už bylo potřeba. A to je všechno, co jsem z něj dostal, " prozradil Rážův kamarád.

Fotogalerie
26 fotografií