Nejenom fanoušci Elánu, ale i kolegové z branže jsou zhnuseni jejich posledním klipem, kde muzikanti unesou a posléze popraví čtyři bulvární novináře.

Okamžitě se strhla obrovská debata a někteří kapelu vyzvali, aby už ukončila činnost. „Tohle je dno. To nikdo neměl IQ na to, aby si uvědomil, že je to přes čáru, a stopnul to?“ klade si otázku například Roland. „Už deset let ohlašujete konec kariéry, tak tohle je její ukázkový konec. Tím jste se zcela pohřbili,“ dodává zase Martina.

Na názor se čas.sk zeptal i syna Joži Ráže, generálního tajemníka služebního úřadu, Jozefa Ráže ml.: „Myslím, že otec jako i skupina Elán opět nastavuje jen zrcadlo společnosti. Dělají to stejně už roky. Snaží se vyléčit pacienta šokem. Já jsem za mírové řešení. Slunce v duši." Jestli ale tohle má být léčba šokem, tak by prospěla i samotné kapele.

Klipem se už začala zabývat příslušná obvodní prokuratura v Bratislavě. Televizi Joj to potvrdila mluvčí generální prokuratury Andrea Predajňová: „Generální prokuratura SR medializovanou věc postoupí věcně a místní příslušné Krajské prokuratuře v Bratislavě na prověření."

VIDEO: Jožo Ráž 17 let po nehodě a kómatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu?

Video
Video se připravuje ...

Jožo Ráž 17 let po nehodě a kómatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
31 fotografií