Půvabná Zendaya, hvězda filmové série o Spider-manovi, která zazářila v Největším showmanovi či v Duně, je skutečně dcerou, jakou mohou Kazembemu Ajamu Colemanovi (62) závidět všichni ostatní tatínci v ulici. Bývalého učitele tělocviku, jenž nyní pracuje jako Zendayin bodyguard, potěšila totiž jeho dcera dárkem nad dárky. Pořídila mu jeho vysněný dům v Los Angeles v Kalifornii!

Není žádným tajemstvím, že si je Zendaya se svými rodiči opravdu velmi blízká. I když randí s hercem Tomem Hollandem (26) a vlastní hned několik nemovitostí, ještě donedávna žila na střídačku u svých rozvedených rodičů, jak u tatínka, hrdého rodáka z Oaklandu, tak i u své maminky Claire Stoermerové (58).

Zendaya se ale nyní rozhodla jít ve stopách megahvězd, jako jsou třeba Dwayne Johnson (50), Leonardo DiCaprio (47) či Beyoncé (41) - které také koupily svým milovaným rodičům nový domov.

Video
Video se připravuje ...

Zendaya na premiéře Spider Man Profimedia

Za nádhernou rezidenci, v níž má bydlet Zendayin otec, herečka utratila 1,9 milionu dolarů (necelých 48 milionů korun). Vila o rozloze zhruba 3 400 čtverečních stop se nachází na předměstí Los Angeles, ve čtvrti West Hills v San Fernando Valley. Útulně působící dvoupatrový domek s balkonem, co nabízí výhled na hory i na město, byl postaven v 90. letech minulého století a několikrát renovován. V budově je pět ložnic, dvě ve spodním a tři v horním patře.

Kromě ložnic a několika koupelen je zde k nalezení také obývací a rodinný pokoj s vlastními krby, či jídelna, ze které se dá pohodlně projít francouzskými dveřmi k bazénu s vířivkou a k venkovní kuchyni s barovým posezením, což je ideální místo pro grilovačky.

Krytá lodžie nabízí stín k odpočinku pod širým nebem od tísnivého horka v údolí San Fernando a pro chladné noci je zde také kruhové ohniště. Jeden z pokojů v přízemí je v současné době vybaven jako kancelář.

Mrkněte ale do naší galerie a posuďte sami...

Fotogalerie
60 fotografií