Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ceny Emmy 2022: Krásná Zendaya v honosné róbě, ale i tenisky pod šaty a odhalená ňadra!

/
  • Ceny Emmy
    13. září 2022 ● 13:30

    Předávání cen Emmy se uskutečnilo v noci z pondělí na úterý v losangeleském Microsoft Theater, tříhodinový galavečer moderoval komik Kenan Thompson. Po dvou letech pandemie koronaviru šlo znovu o plnohodnotnou společenskou událost. Nejenom cenu za roli, ale i styl si právem odnesla americká zpěvačka Zendaya (26). 

    Část doprovodného programu byla na poslední chvíli na počest zesnulé královny Alžběty II. zrušena. Loňský vítěz Emmy, seriál Koruna o britské královské rodině, se letos do klání nezapojil, protože štáb teprve připravuje další řadu. Kvůli úmrtí panovnice bylo natáčení na několik dnů přerušeno.

  • 1.

    Rachel Lynn Lindsay Abasolová

    Rachel Lynn Lindsay Abasolová je americká mediální osobnost a právnička. Nejvíc se proslavila rolí soutěžící ve dvacáté první sezoně pořadu ABC The Bachelor a jako hlavní role jeho spin-offu The Bachelorette v jeho třinácté sezoně. Na letošní Emmy zvolila šaty v lahvově zelené s průstřihy. 

  • 2.

    Zuri Hallová

    Labuť v bílém modelu s pírky připomínala americká reportérka Zuri Hallová. 

  • 3.

    Natasha Rothwellová

    Komička a spisovatelka Natasha Rothwellová vsadila na vínovou mohutnou róbu.

    Podle deníku New York Times je pravděpodobné, že úterní ceremoniál završil rok, který v USA opět přepíše rekordy co do počtu nových hraných seriálů a pořadů. Mezi manažery televizních stanic i videoték je však už cítit nejistota, zda může trh dál růst.

  • 4.

    Zendaya

    Nejlepší dramatickou herečkou je Zendaya, která ve druhé řadě Euforie od HBO opět ztvárnila závislou adolescentku. „Přála bych si, aby Euforie někomu pomohla se uzdravit,“ řekla americká hvězda. „Každému, kdo někdy miloval někoho jako Rue nebo kdo si připadá jako Rue, bych ráda poděkovala za vaše příběhy. Nosím je v sobě, stejně jako je v sobě nosí ona,“ dodala Zendaya s odkazem na svou postavu.

    Zpěvačka byla v černé róbě nádherná. Korzet zvýraznil její štíhlou postavu a široká sukně dodávala na vznešenosti. 

  • 5.

    Chrissy Teigenová a John Legend

    Manželé Chrissy Teigenová a John Legend vypadali dokonale. Modelka v barevných flitrovaných šatech na tělo předvedla luxusní postavu a John v bílém obleku od Gucciho vypadal elegantně. 

  • 6.

    Amanda Seyfriedová

    Herečka Amanda Seyfriedová vyrazila na předávání cen Emmy Awards, které se konalo v Los Angeles, s manželem a hercem Thomasem Sadoskijím. Odnesla si první ocenění Emmy za ztvárnění role Elizabeth Holmes v seriálu Kauza Theranos. 

  • 7.

    Sarah Paulsonová

    Sarah Paulsonová hraje v sérii Impeachment: American Crime Story Lindu Trippovou, klíčovou postavu aféry kolem exprezidenta Billa Clintona a stážistky Monicy Lewinské. Extrémně štíhlá, ale vysoká herečka zvolila model s vycpávkami a holým břichem. 

  • 8.

    Jeong-jae Lee

    V kategorii drama cenu za nejlepší mužský herecký výkon obdržel Jeong-jae Lee, představitel hlavní role v jihokorejském hitu Hra na oliheň od Netflixu. „Děkuji tvůrcům, že tak nápaditě upozornili na problémy, kterým musíme čelit ve skutečnosti,“ řekl a stal se tak prvním Asiatem, který cenu v této kategorii získal. Ve Hře na oliheň lidé z okraje korejské společnosti slouží jako zdroj zábavy pro ty nejmocnější v krvavé hře o obří peněžitou odměnu.

  • 9.

    Hannah Waddinghamová

    Na pohodlí vsadila britská herečka Hannah Waddinghamová, která si pod honosnou róbu obula sportovní tenisky. 

     

    Ocenění pro nejlepší komedii si už druhý rok po sobě odnáší seriál Ted Lasso z fotbalového prostředí, v němž Hannah hraje. 

  • 10.

    Geena Davisová

    Držitelka tří Oscarů Geena Davisová platila v dobách své největší slávy za vyhlášenou krásku. I v 66 letech ale vypadá neskutečně mladě. V kanárkově žluté barvě se zdobením v pase vypadala skvěle. 

  • 11.

    Lizzo

    Zpěvačka Lizzo převzala cenu za nejlepší televizní soutěž s pořadem Watch Out for the Big Grrrls. „Když jsem vyrůstala, vždycky jsem si přála vidět v televizi někoho, kdo bude tak tlustý jako já, tak černý jako já, tak krásný jako já,“ uvedla. „Vrátím se v čase a řeknu té malé Lizzo: Holka, jednou to budeš ty,“ dodala rapperka, která svou korpulentní postavu ještě víc zvětšila obřími šaty v růžové barvě. 

     

  • 12.

    Alexandra Daddariová

    Alexandra Anna Daddariová je americká herečka a modelka, známá rolemi Annabeth Chaseové z filmové série s Percym Jacksonem či postavou z první řady seriálu Temný případ.

     

    Model na jedno rameno odhalil jak její ňadra, tak skvělou postavu. 

  • 13.

    Video
    Video se připravuje ...

    Zendaya na premiéře Spider Man Profimedia

    Fotogalerie
    13 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

Pollo: Hloupý Baraba!

(14. 09. 2022 05:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy