Dva dny před zápasem Lucie nechtěla Blesku potvrdit, zda se objeví ve Frankfrurtu, kde měl Zdeněk Polívka (24) zápas se Slovákem Samuelem Pirátem Krištofičem (32). Polívka ovšem prohrál.

Ale Lucie se nakonec přece jen objevila. Navíc s celou partičkou potetovaných frajírků, kterou tvoří kondiční trenér Martin Svoboda nebo expřítel Agáty Hanychové (37) Adam Raiter, vyrazila do arény.

Z krátkých videí, které všichni natáčeli, bylo vidět, že se zpěvačka baví, ale ne zase tolik. Na svůj instagramový profil dala fotku, kde se v rozbouřené hale učí divadelní text! Zřejmě se jedná o komedii Štěstí, kde hraje s Hynkem Čermákem. Premiéra je 1. listopadu v Divadle Palace. „Když se musíte učit text i během zápasu,“ přiznala Vondráčková

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná Lucie Vondráčková: Pravda o vztahu s o 18 let mladším bijcem! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Ale po zápase jejího zajíčka šel text stranou a věnovala se jen jemu. Na Polívkovi bylo vidět zklamání z prohry, ale i radost, že je tam s ním Lucie. Ke společné fotce přidal srdíčka, a dokonce jí i veřejně poděkoval, že ho podpořila. 

Tak uvidíme, jak se jejich vztah bude dál vyvíjet. Ale oproti tomu poslednímu s moderátorem Petrem Vojnarem tenhle vypadá o poznání vášnivěji...Tak snad toto gesto Vondráčkové Zdeněk oplatí a na její premiéře se také objeví. 

Fotogalerie
43 fotografií