O Amy Kuppsové jsme psali již před rokem, když na tehdejší učitelku historie na střední škole praskl pikantní vedlejšák – totiž prodávání erotického obsahu na OnlyFans. Školu pak musela opustit a sexy materiál začala prodávat na plný úvazek. Mezi její klienty se přitom okamžitě zařadili i její bývalí kolegové, studenti či jejich rodiče! 

Amy se ale s touto kariérou nespokojila a už si našla další způsob, jak přijít k penězům. Draží své tělo k oplodnění! Ženu prý v minulosti oslovilo již několik mužů, kteří s ní chtěli zplodit dítě. Amy se proto nad nabídkou zamyslela a došla k závěru, že kde je poptávka, bude i nabídka. 

Bývalá učitelka je aktuálně v osmém měsíci s dítětem, které po opilecké jednorázovce zplodila s jedním ze svých bývalých studentů. Kromě toho má ještě další dvě děti. Potomky, které by s ní zájemci zplodili, by ale vychovávat nechtěla. 

„Chci být surogátní matkou a hromadně vyrábět krásná miminka cizím lidem,“ řekla Kuppsová otevřeně pro New York Post

„Myslím, že svět by byl lepší, kdyby lidé vypadali lépe a měli mé geny,“ nechala se slyšet. „Určitě dětem předám své úžasné oči, vlasy, výrazné rysy obličeje, rychlý metabolismus a inteligenci,“ je přesvědčená. Podle svých slov ale neplánuje odrodit více dětí, než 25. „To je můj strop,“ připustila. 

Video
Video se připravuje ...

Nejsi v tom sama: Ukradené spermie Videohub

Fotogalerie
33 fotografií