Začátky těhotenství nebyly pro modelku vůbec jednoduché, ale nyní už se Nikol Švantnerová cítí dobře.

Je to změna, opravdu musím říct, že všechno. Teď už si to začínám užívat. První měsíce mi to nejdřív nedocházelo, pak přišly takový ty náročnější měsíce, kdy mi nebylo úplně nejlíp a bylo to fakt hrozný. Teď, jak se to přehouplo, tak si to začínám konečně užívat, už je vidět i bříško, tak mi to víc dochází a je to super. Nikdy jsem nevěřila, že tohle někdy řeknu, nebo že z toho budu tak nadšená, ale je to opravdu nejkrásnější období, které může ženská prožívat a jsem za to nesmírně vděčná a šťastná. Fakt si to užívám a těším se, až si to začnu užívat ještě víc,“ okomentovala Švantnerová pro Showtime náročné první měsíce svého těhotenství.

Bylo miminko plánované? Nebo jste tomu nechávali volný průběh? „Neříkám, že jsme to plánovali takhle rychle, ale vzhledem k tomu, že už na to mám věk a říkali jsme si, že nevíme, zda se to vůbec povede a jestli za rok, za dva... A ono se to povedlo hned a já jsem za to hrozně ráda. Kdybych čekala, tak si to potom vyčítám, protože je to opravdu super. Není to tak, že by mě to nějak omezovalo, já jsem pracovala už hodně let, pořád jsem se za něčím honila, takže si myslím, že nastal ten čas si to užívat a začít trochu odpočívat,“ vysvětluje Nikol.

Video
Video se připravuje ...

Královna plesů Nikol Švantnerová: Anorexii nemám a jím jako modelka! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

„Budeme začínat pátý měsíc, takže si myslím, že by se už opravdu mělo něco vyloupnout. Vždycky sleduju aplikaci, kde mám tu velikost miminka, kde je jako ovoce, nebo jako zvířátko. Vždycky si říkám - sakra už je velký jako avokádo a avokádo je velký, to tam musí být už někde vidět. Takže si myslím, že to bude každým dnem. To slyším i od kamarádek, že se probudím a už bude zase větší. Ale když se najím, tak je velký,“ řekla modelka o svém zvětšujícím se bříšku. 

A už ví pohlaví miminka? „Nevíme, nevíme, pořád ještě nevíme. A já bych to ani neřekla, budeme si to nechávat chvíli pro sebe. A chceme to udělat i jako překvapení pro rodinu. Já to samozřejmě chci vědět hned, už jsem se teď ptala, když jsme tam byli. Já jsem hrozně zvědavá, ale necháme si to potom zase chvíli pro sebe."

První reakce partnera přitom nebyla taková, jakou si ji Nikol vysnila. „Plánovala jsem si, jak u toho budu krásná a nevím co všechno, tak ne, měla jsem u toho mastnou hlavu, ale plakala jsem dojetím, štěstím. Přítel zrovna sekal zahradu, bylo to opravdu tak strašně spontánní, ale tak to asi mělo být. Nám to dlouho nedocházelo. V tu chvíli jsme jen tak na sebe koukali a říkali - aha, ty brďo, ale až když jsme byli spolu poprvé na ultrazvuku a viděli jsme spolu miminko, slyšeli jsme to srdíčko, tak nám to neskutečným způsobem rychle došlo. Teď si to užíváme oba dva. Ale opravdu to první oznámení bylo hodně vtipný," směje se misska. 

Jména máme vymyšlený snad od prvních schůzek, co jsme spolu s přítelem randili. Takže jména máme vybraný, i když jsme ještě nevěděli, že spolu budeme mít dítě, takže jména máme. Ale zatím neprozradíme," dodala Nikol pro úterní Showtime na CNN Prima NEWS.

Fotogalerie
67 fotografií