Poslední dobou se jméno vyhledávané britské herečky Florence Pughové skloňuje v souvislosti s marvelovským filmem Black Widow, seriálem Hawkeye, co na tento snímek nepřímo navazuje, anebo je spojováno s mysteriózním thrillerem To nic, drahá, který teď boduje i v tuzemských kinech. Tato herečka však během pařížských dní módy ukázala, že zaujmout umí i jinak než svým hereckým talentem: byť má, jak se říká, prsa po tatínkovi, ráda a s gustem je ukazuje.

Přehlídka značky Valentino zde byla jednou z nejočekávanějších událostí a nenechalo si ji ujít mnoho celebrit - a mezi nimi byla právě i plavovlasá Florence, která na sebe i tentokrát dokázala dokonale strhnout pozornost širokého okolí. Model, jenž pro tuto akci zvolila, byl totiž náramně sexy. Přestože na sobě měla kalhoty a topík s hodně hlubokým výstřihem, šlo o látku sice nádherně zdobenou, vyšívanou flitry, ale také velmi průhlednou... a všichni si tak mohli prohlédnout hereččino poprsí pěkně ze všech stran.

Video
Video se připravuje ...

Trailer filmu Black Widow, kde Florence Pugh zazářila v roli Yeleny Falcon

„Důvěřuj knoflíčku,“ vtipkovala pak na sociální síti Florence u snímků, z nichž je patrné, že jí nic jiného než důvěra v kvalitu na míru ušitého outfitu nezbývalo. Kdyby totiž knoflíček nevydržel, objevila by se její drobná ňadra v záři reflektorů. Tedy, ne, že by to bylo poprvé. Nejenom, že se Pughová ve filmech nebojí odvážných scén, ale průsvitné modely mají v jejím šatníku své stálé místo. Počátkem léta se například objevila na módní show v růžových šatech, v nichž vypadala jako necudná princezna.

Fotogalerie
43 fotografií