Přestože si už plavovlasá moderátorka Michaela Ochotská nemusí udržovat postavu kvůli zpravodajské kostymérně na Nově, ve formě se snaží být i nadále. A rozhodně se jí to daří. Pyšní se nekonečně dlouhýma, štíhlýma nohama, útlým pasem, plochým bříškem a na její postavičce zkrátka nenajdete ani gram tuku. A co víc, rozhodně byste neřekli, že je již maminkou. Před sedmi lety porodila syna Andrease, jehož otcem je její bývalý manžel, tenista Lukáš Rosol (37).

Dvojice spolu není již od prosince roku 2016, od listopadu 2017 jsou oficiálně rozvedení. Tehdy se Michaela stáhla do ústraní, opustila moderátorskou pozici a přestěhovala se na Moravu, na jaře tohoto roku zase plánovala přesun do hlavního města. Zkrátka jak se zdá, rozhodně se nenudí a svou nezávislost si jaksepatří užívá. Svým příznivcům na sociální síti teď totiž poslala pořádně žhavý pozdrav z wellness pobytu, na kterém teď aktuálně je!

Video
Video se připravuje ...

Bývalá moderátorka Ochotská v červnu 2015: Už nikdy nebude pracovat, jen rodit děti Kristyna Leblova, Lukáš Červený

„A začíná moje oblíbené období saunování,“ napsala k fotografii, která ji zachycuje na lehátku patrně u bazénu, zasněně hledící do dáli. Oblečená je na ní v jednoduchých, jednodílných plavkavkách, co jí nikterak neubírají na sex-appealu.

Není divu, že se to pod momentkou jenom hemží pochvalnými a obdivnými komentáři, i lehce drzými poznámkami v tom duchu, zda nechce v sauně společnost. Potit se vedle takové krásky je pro většinu mužů zjevně neodolatelnou představou!

Fotogalerie
51 fotografií