Jejich vztah byl opravdu jako na houpačce. Například už v dubnu 2018 manželé oznámili, že se budou rozvádět. Místo toho o rok později přivítali do rodiny další, již čtvrté společné dítko. Jenže jak už to bývá u mnoha párů, co v to doufají – ani miminko nedokázalo udržet rozhárané partnery pospolu. Dan Reynolds, otec dcerky Arrow Eve (10), dvojčat-holčiček Gii James a Coco Rae (5) a synka Valentina (2), rozvádí s jejich maminkou Ajou Volkmanovou.

Neveselou novinku potvrdil na svém twitteru sám frontman celosvětově populární skupiny Imagine Dragons, jenž se mimochodem narodil do rodiny z mormonské komunity a dva roky byl misionářem. „Jsem velmi smutný z toho, že vám musím sdělit, že já a Aja se rozvádíme. Naší největší prioritou je momentálně být dobrými rodiči pro naše děti. Děkuji vám za to, že jste nás vždy podporovali a starali se o nás během těch let,“ uvedl Reynolds na sociální síti.

S Volkmanovou se zpěvák oženil v roce 2011. Byla to láska jako trám a pár spojoval i společný koníček – láska k hudbě. Aja je totiž hlavní zpěvačkou rockové skupiny Nico Vega. Společně složili i jednu z písní Imagine Dragons umístěnou na album Origins – jmenovala se Bad Liar (což česky znamená, poněkud paradoxně, „špatný lhář“). Jenže bohužel, ani sdílené zájmy nepomohly dvojici ke šťastnému životu... Po poslední krizi se rozhodli jít od sebe definitivně.

Fotogalerie
31 fotografií