Podle zdrojů serveru TMZ byla spouštěčem naprostá triviálnost – Sly si chtěl po smrti mastifa Butkuse pořídit nového pejska, rotvajlera na obranu rodiny, což se ale jeho paní, bývalé modelce Jennifer Flavinové (54), pranic nelíbilo.

Došlo tak k brutální hádce, při které si oba stáli neoblomně za svým. Zhádali se ovšem tak, že se otevřely i některé staré rány, které mohli mít všichni za dávno vyřešené a zahlazené... 

Zprvu se sice zdálo, že pár ustojí i tuhle situaci, jenže herec si nakonec psa skutečně pořídil. „Jsem tak šťastný s mým novým čtyřnohým přítelem Dwightem,“ napsal na instagram, kam foto s hafanem vložil, než odjel natáčet svoji novou show do Oklahomy.

Až tam se v šoku dozvěděl, že jeho manželka mezitím, konkrétně v pátek, vyplnila žádost o rozvod. Herec se údajně domníval, že neshody dokážou vyřešit...

Herec a modelka spolu chodili od roku 1988, před svatbou v roce 1997 ale měli dvouletou pauzu, když se Sylvester »zapomněl« se supermodelkou Janice Dickinsonovou (67).

Jde o víc

Velci rafani hrají v příběhu konce manželství Sylvestra Stallonea zvláštní roli. Už ve středu jsme vás informovali, že si akční hrdina filmů z 80. a 90. let nechal přes manželčinu podobiznu na rameni vytetovat raději fotku svého milovaného mastifa Butkuse.

Jako druhá se pak objevuje příhoda s drsnou hádkou o rotvajlera. Stallone ale naznačuje, že za rozpadem jejich manželství je víc než jen jeho láska k němým tvářím. „Neukončili jsme vztah kvůli takové banalitě, jako je hádka o psa,“ sdělil médiím s tím, že slovní přestřelka skutečně proběhla. „Prostě jsme se každý vydali jiným směrem. Jennifer si nesmírně vážím, vždycky ji budu milovat, je to úžasná žena a nejmilejší lidská bytost, jakou jsem kdy potkal.“

Modelka na instagram už před čtrnácti dny umístila fotku se třemi dcerami, které s Rockym má, a popiskou: „Jen my čtyři navždy. Na ničem jiném nezáleží.“ Byla to jasná známka toho, že se v jejich manželství něco zlomilo, což stvrdila minulý pátek, kdy k soudu na Floridě doručila žádost o rozvod.

Válka o 10 miliard

I přes tvrzení o tom, jak chce rozvod vyřešit v poklidu a míru, začal herec narychlo rozprodávat svůj majetek, jednu z vil třeba zpěvačce Adele. Zřejmě se tak snaží vyhnout následnému rozvodovému dělení – a je to logické, on má na kontě 400 milionů dolarů (cca 9,9 miliardy korun), ona pouhých 10 milionů (246 milionů korun). A tak se Sylvovi možnost rozdělit s manželkou půl na půl dvakrát nezamlouvá... A proto je zřejmě čeká krušný boj.

Jennifer už požádala soud o plombu na jejich majetek, aby manžel neměl možnost cokoli prodat, převést, darovat ani jinak utratit či zlikvidovat nebo, chcete-li, hezky česky »odklonit«.

Zároveň si u soudu rovnou řekla o výhradní právo zůstat v luxusní usedlosti v Palm Beach na Floridě, kterou koupili teprve předloni za zhruba 867 milionů korun. K vile se sedmi ložnicemi a bazénem patří i vlastní pláž.

Video
Video se připravuje ...

Rambo slaví narozky! Jaký je život Sylvestera Stalloneho? Videohub

Fotogalerie
74 fotografií