Neříká si královna slovenského instagramu pro nic za nic! Na sociálních sítích sdílí Zuzana Plačková téměř každý detail svého života, a tak není divu, že tak významnou událost, jako je narození vytouženého miminka, propírá ze všech stran.

Z porodnice doma

Zdokumentovala dokonce i cestu z porodnice domů! Vytouženého chlapečka si v úterý odvezla z nemocnice na Kramároch. „Už teď vím, kam přesně půjdu rodit naše další děti,“ pochvalovala si, čímž naznačila, že pokud to půjde, u Diona manželé nezůstanou…

Miminko už má svůj instagram

Novorozenému synovi už dokonce stihla založit jeho vlastní profil! Prý ale půjde především o obchodní záležitost. Jak jinak… „Ten insta není mého syna, ale jeho kosmetiky a produktů, které budou v prodeji,“ prozradila podnikavá máma. Malý Dion zkrátka musí jako každý jiný člen rodiny vydělávat!

A komu se miminko více podobá? „Nevím, oběma. Každý říká něco jiného. Podle mě se tak za dva měsíce na někoho vykrystalizuje lépe,“ svěřila se.

Proč nekojí?

Plačková také prozradila, že vytouženého chlapce nemůže kojit. „Nekojím z toho důvodu, protože mi před několika lety byly ze zdravotních důvodů na 80 procent odebrané prsní žlázy. A těch 20 procent by nás nijak nezachránilo, ani se mi mléko vlastně netvoří, není tam ani náznak toho, že bych nějaké mléko měla mít. Nebudu to nijak zveličovat, tak doufám, že to chápete. Jsme na umělém mléku a všechno je v pořádku. Dítě je zdravé, což je nejdůležitější,“ nechala se slyšet.

Umělé mléko ale prý chlapci chutná natolik, až se Plačková obává, že z něj vyroste tlouštík. „On je takový žráč, takový papkáč, stále má málo,“ popsala se smíchem.

Porod zvládla na výbornou

Influencerka práskla i to, jak vlastně zvládla porod. A podle jejích slov šlo všechno prakticky jedna báseň! „Ptáte se, jak zvládám bolesti a tak… K mému překvapení - nevím, jestli jsem tak silná, ale čekala jsem to tak stonásobně horší,“ svěřila se.

„Myslím si, že to zvládám výborně. A bolesti jsem rozchodila na sílu, protože jsem někde slyšela, že každý krok bolí méně a méně. A ono to tak opravdu je,“ prozradila svou strategii.

»Čekala jsem cokoli, ale tohle ne!«

Plačková už je prý po porodu zcela v pořádku. „Aktuálně se cítím už tak, že bych šla klidně do práce. Jediné, co mě bolí, je kříž. No a co se týče malého, tak popravdě nechápu, že já jsem porodila tak nádherné dítě. Čekala jsem cokoli, ale že bude tak dokonalý, to opravdu ne,“ rozplývala se.

Z vytouženého miminka, které se jí s manželem Reném dlouho nedařilo počít, je absolutně nadšená. „Aktuálně si ho užívám naplno a mám v plánu ještě nějakou dobu takhle pokračovat. A užívat si každou sekundu s ním… Miluji ho,“ svěřila se zaláskovaně novopečená máma.

Video
Video se připravuje ...

Skandál hvězdy Plačkové: Pustí ji na svobodu? A Matušková se vdala. Bára Horáková

Fotogalerie
108 fotografií