Lauren Grahamová, která se proslavila rolí upovídané Lorelai ve vztahovém seriálu Gilmorova děvčata, a herec Peter Krause (47) v červnu letošního roku šokovali své příznivce tím, že jim oznámili smutnou novinku: po deseti letech vztahu se rozešli. A co víc, již několik měsíců prý žijí odděleně. Kam se tmavovlasá herečka přesunula, to nebylo jisté, nyní je však jasno - Grahamová si totiž pořídila působivou nemovitost v Los Feliz v Los Angeles, kterou kdysi vlastnila herečka Ashley Bensonová (32) známá ze seriálu Prolhané krásky.

Grahamová prodala dům, kde bydlela s Krausem, za 6 milionů dolarů (necelých 147 milionů korun), což je téměř dvojnásobek toho, kolik za něj zaplatila v roce 2005, a místo něj zakoupila vilku prakticky hned za rohem - a o dost levnější. Dala za ni „jenom“ 2,7 milionu dolarů (66 milionů korun). A podle všeho jde o pořádný luxus - i když jde o historickou stavbu ve španělském stylu, postavenou v roce 1925. Před prodejem ji ale Bensonová nechala patřičně zrekonstruovat, a teď nabízí obytnou plochu 186 metrů čtverečních, 3 ložnice a 3 koupelny. 

Video
Video se připravuje ...

Trailer k pokračování seriálu Gilmorova děvčata Netflix

Za bránou a kamerou sledovaným vstupem do dvora se nachází foyer a obývací pokoj s krbem z černého mramoru, nově předělanými podlahami z tvrdého dřeva a zcela novou kuchyní, a místnosti vhodné jako kancelář nebo posilovna. Nechybí ani garáž pro dvě vozidla, zadní terasa s vestavěnou kamennou lavicí a ohništěm, či krytý balkon s působivým výhledem na Griffith Observatory. K dispozici je apartmá pro hosty s mramorovou koupelnou, šatnou a vlastním kuchyňským koutem. Mrkněte do naší galerie a pokochejte se sami...

Fotogalerie
42 fotografií