Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Třídenní veselka Jennifer Lopezové a Bena Afflecka: Šestimetrová vlečka a sídlo za 220 milionů!

/
  • Jennifer Lopez a Ben Affleck mají za sebou veselku ve velkém stylu.
    22. srpna 2022 ● 17:20

    Oficiálně se sice Jennifer Lopezová (53) a Ben Affleck (50) vzali už před měsícem tajně ve Vegas, po dvaceti letech čekání ale nemohli svým nejbližším upřít pořádnou veselku! Opožděné svatební oslavy teď zabraly celý víkend a proběhly v pořádně velkém stylu.

  • 1.

    Mamince ženicha volali záchranku

    Veselka probíhala po celý víkend od pátku 19. srpna až do neděle 21. srpna v Affleckově luxusním sídle za 220 milionů korun v americké Georgii. Symbolický pětačtyřicetiminutový obřad proběhl v sobotu. 

    87akrovou usedlost, kde svatba proběhla, nedávno ženich Ben Affleck prodal. Nakonec své rozhodnutí přehodnotil a rozhodl se uspořádat svatbu právě zde. Ostatně o tom, že by zde chtěl Jennifer pojmout za manželku, přemýšlel Ben už v roce 2003. Tehdy dokonce plánoval, že by na pozemcích nechal postavit kostel. Jenže pak přišel rozchod a ze svatebních plánů sešlo. Naštěstí jen na pár let…

  • 2.

    Svatbu plánoval 20 let

    Velký den slavnému páru pokazila jedna nepříjemnost. Pro ženichovu maminku Christopher Anne Boldtovou musela přijet záchranka, protože si při nešťastném pádu poranila nohu.

    Ben Affleck a jeho maminka Christopher Anne Boldt

  • 3.

    Mamince ženicha volali záchranku

    První hosté začali do Benova sídla přijíždět už v pátek odpoledne, kvůli zásahu záchranky však někteří uvízli v dopravní koloně, která vznikla nahromaděním dodávek a náklaďáků, které přivážely vybavení a výzdobu na oslavu. Naštěstí to velkolepý obřad nijak neohrozilo a přítomní si se zamilovaným párem mohli vychutnat jejich velký okamžik.

  • 4.

    Speciální autobusy

    Někteří hosté dorazili již v pátek, většina nicméně přijela až v sobotu. Většina z nich byla ubytována ve městě Savannah asi 80 kilometrů od Affleckova sídla. Na obřad a posléze po pozemku je rozvážely speciální bílé autobusy.

  • 5.

    Zásobování a hosté v zácpě

    Ve čtvrtek před veselkou si novomanželé se svými pěti dětmi udělali výlet do historické části Savanny. Následovala slavnostní recepce s hosty a společné popíjení koktejlů. Sobota se nesla ve znamení obřadu, hostiny a klasických svatebních oslav. V neděli pak proběhl brunch s novomanželi a hosté odjeli domů – s sebou si odvezli dárkové taštičky s iniciály manželů J.B. 

  • 6.

    Třídenní oslavy

    Rezidence a rozsáhlý pozemek kolem ní byl přísně střežen policií. Na příjezdové cesty byly nainstalovány bezpečnostní brány a kvůli plánovanému ohňostroji byla odkláněna nízko letící letadla, helikoptéry a drony do vzdálenosti pěti kilometrů od rezidence. Dokonce byla hlídána i řeka, která pozemek lemuje.

  • 7.

    Bezpečnost především

    Nevěsta Jenniferpřítomné ohromila ve svatebních šatech od Ralpha Laurena s dlouhou vlečkou a šestimetrovým závojem, Ben pro tuto příležitost zvolil bílý smoking s černými doplňky. 

    Bílou zvolila Jennifer jako hlavní barvu obřadu – dokonce požádala příchozí, aby se navzdory zvyklostem oblékli do bílého. Nechyběla bílá květinová výzdoba, bílé židle, bílý koberec, bílý svatební zvon a bílé křídlo pro pianistu. 

  • 8.

    Jen bílá to může být

    Na jídelním lístku se objevily vepřové kotlety, rýže a zelenina, což jsou jídla oblíbená v Portoriku, odkud Jennifer pochází. Dále si hosté mohli pochutnat na lahůdkách z grilu nebo na kuřeti pečeném v troubě.

  • 9.

    Menu z Portorika

    Mezi svatebčany nesmělo chybět všech pět dětí manželů – dvojčata Lopezové Emme a Max (14), jejichž otcem je zpěvák Marc Anthony, a tři děti Afflecka, které vzešly z manželství s Jennifer Garnerovou – Violet (16), Seraphina (13) a Sam (11).

    Svatba Jennifer Lopezové a Bena Afflecka: všech pět dětí slavného páru
    Autor: profimedia.cz

    Svatby se bohužel nezúčastnil ženichův bratr Casey Affleck (47). Ten uvedl, že už měl povinnosti v Los Angeles, a nepřišla ani Benova bývalá manželka Jennifer Garnerová (50). S exmanželem vychází naprosto ukázkově, ale bohužel natáčí v Texasu.

    Svatba Jennifer Lopezové a Bena Afflecka
    Autor: SplashNews.com / Splash / Profimedia

  • 10.

    Bratr ženicha nepřišel

    Nikoho asi nepřekvapí, že se to na svatbě tak slavného páru hemžilo celebritami. Obřadu se účastnil například Affleckův dobrý kamarád Matt Damon (51) s manželkou Lucianou Barrosovou (46), režisér Kevin Smith (52) se svou ženou Jennifer, George Clooney (61), Jane Fondová (84), Renee Zellwegerová (53), komik a moderátor Jimmy Kimmel (54) nebo herec Jason Mewes (48) známý z komediální série Jay a mlčenlivý Bob

    Svatba Jennifer Lopezové a Bena Afflecka
    Autor: profimedia.cz

  • 11.

    Celebrity, kam se podíváš

    Na všechny fotografie se podívejte do naší galerie pod videem.

    Video
    Video se připravuje ...

    Ženichova matka v krvi: Záchranka odváží Affleckovu matku do nemocnice. Profimedia.cz

    Fotogalerie
    194 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy