Nyní 37letá žena vystupuje u soudu anonymně, jako Jane. Zpěvák ji poznal jako 13letou hudebnici, chválil její vystoupení. Na radu tety ho dívka požádala, ať se stane jejím kmotrem, cituje z její výpovědi list Chicago Tribune.

Občas si prý telefonovali, brzy se ale „kmotr“ začal ptát na intimní věci. Bral ji do studia, na turné, domů... Prvně ji opíjel a osahával jako 14letou, napřesrok už s ní měl sex se vším všudy. Byl její první. „A pak ještě mnohosetkrát, to se nedá spočítat,“ uvedla. Jejich páření si často nahrával. V Chicagu je sex legální od 17 let.

Vypovídat budou ještě další údajné oběti. Porotci také zhlédnou video, které prý zobrazuje Jane s Kellym – byť to ona v dřívějším procesu popírala. Zpěvák zatím vždy vinu odmítal. „Obžaloba ho vykresluje jako monstrum,“ kritizovala Kellyho obhájkyně a připomněla krušné dětství svého klienta, kdy coby negramotný musel spoléhat na jiné. „Pak Kelly také může být obětí,“ dodala. Vzhledem ke stávajícímu trestu z vězení nevyjde před osmdesátkou; pokud ho odsoudí i nyní, zřejmě nevyjde už nikdy...

Fotogalerie
29 fotografií