„Asi už to můžu prozradit, oženil se mi bratr,“ odhalil v rozhovoru pro primácký pořad Showtime Martin Kraus, známý například z pohádky Kouzla králů.

„Byl jsem mu na svatbě, měl to obrovský a bylo to fajn,“ vylíčil herec, který tak svého bratra vlastně tak trochu »napráskal« veřejnosti.

Ovšem ne tak docela, protože neprozradil mnoho a jednu velmi podstatnou informaci dál střeží jako oko v hlavě. „Ale koho si vzal, to nebudu prozrazovat,“ smál se v Showtime Martin, který si nedávno zahrál i v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Jeho mladší bratr Ondřej Kraus, o němž je řeč, je také hercem. Objevil se například v pohádce Duch nad zlato a pamatovat si ho můžete například i ze seriálu Sestřičky Modrý kód, kde coby saniťák balil Katku v podání Natálie Halouzkové (21), jenže ta už byla zamilovaná do Matyho Bojana, tedy Davida Gránského (30). Upozornil na sebe i v seriálu České televize Kukačky, kde ztvárnil kolegu Marka Adamczyka (34).

A ani Ondřejova nevěsta zřejmě není veřejnosti vůbec neznámá. Martin sice zatloukal, o koho se jedná, ale naznačil, že jde o známou tvář. Podle informací FTV Prima by se mělo jednat o Šárku Vaculíkovou (35), hvězdu nováckého seriálu Ulice, kde už několik let představuje Adrianu Peškovou. 

 

Video
Video se připravuje ...

Český Belmondo Martin Kraus: Partnerku nechal u dětí a vyrazil si do víru velkoměsta Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií