S jedinou dcerou Chloe měla Olivia potíže už od mládí. Nejprve přišly problémy s poruchami příjmu potravy, pak se k tomu přidaly i drogy a alkohol. Vodku klopila přímo z láhve!

Už v 18 letech musela poprvé na odvykačku. Sotva se s velkou pomocí slavné maminky vyhrabala z jedné závislosti, začala být posedlá plastickými operacemi.

Celkem za ně utratila v přepočtu 10 milionů korun, nechala si dokonce odstranit žebro, aby byla v pase štíhlejší! Jako její vzor – panenka Barbie. Chloe podstoupila všechny možné botoxové výplně, plastiku nosu, prsní implantáty a hned několikeré tvarování pasu a stehen.

„Trpěla hrozným případem tělesné dysmorfické poruchy – bez ohledu na to, jak moc zhubla, cítila, že je to málo a musí hubnout dál,“ uvedl tehdy magazín New Idea.

Přesto všechno měla Chloe s matkou, která v pondělí zemřela v Kalifornii po dlouhém boji s rakovinou, neskutečně silný vztah. Často říkala, že jí Olivia několikrát zachránila život. Kromě toho Chloe hlásí už dva roky do světa, že je čistá, a dokonce i pár kil přibrala…

Olivia měla Chloe v prvním manželství (1984 – 1995) s americkým hercem Mattem Lattanzim (63). Ten ji, když bylo dceři sedm let, opustil kvůli sexy chůvě Cindy Jessupové, kterou k dceři najímali.

Rodina Olivie Newtonové-Johnové uvedla, že kývla na nabídku premiéra australského státu Victoria Daniela Andrewse na státní pohřeb. Jeho místo a čas ještě nebyly pevně stanoveny, ale podle Tottie, neteře herečky a zpěvačky, půjde spíš o koncert a oslavu života než o smutné loučení. „Nabídka a podpora státu Victoria nás velmi dojala,“ uvedla Tottie.

Na znamení respektu ke slavné australské rodačce nechala světoznámá Opera v Sydney svou krásnou budovu nasvítit narůžovo. Premiér státu Nový Jižní Wales Dominic Perrottet uvedl, že tímto gestem Opera a celá země oceňují zpěvaččin dlouholetý boj za urychlení výzkumu a zlepšení informovanosti o rakovině.

Video
Video se připravuje ...

John Travolta odletěl tryskáčem z Karlových Varů do Prahy Marek Pátek

Fotogalerie
90 fotografií