Známá blondýnka, která v roce 1991 reprezentovala Spojené království v soutěži Eurovision Song Contest, a později se prosadila především jako herečka, se v úterý na twitteru podělila se svými fanoušky o velmi smutnou zprávu. Nejdřív uctila smrt herečky Olivie Newtonové-Johnové, když sdílela jejich společnou fotku. „Tohle byl jeden z nejmagičtějších večerů mého života. Olivia a její dcera Chloe se přijely podívat do Londýna na Pomádu a potom jsme spolu zašly na večeři,“ líčila na sociální síti.

„Byla jsem strašně nadšená, protože pro mé dětství znamenala hodně,“ přiblížila večer, když se setkala se svým dlouholetým vzorem. A že nešlo jenom o planá slova, to naznačoval i upřímný, neskutečně široký úsměv na hereččině tváři. Dále se však Womacková svěřila i s velmi smutnou novinkou: „Já teď začínám svůj vlastní boj s touto nemocí, takže se mě její skon samozřejmě hluboce dotknul...“ Zda jde také o rakovinu prsu, která pak Olivii metastázovala i do páteře, to už neupřesnila.

Video
Video se připravuje ...

Danny z Pomády ve Varech: Každý si chtěl sáhnout na Johna Travoltu Thomas Kruchina, Markéta Reinischová, Petr Soukup

Sam se proslavila v britské telenovele EastEnders, kterou mohou britští diváci sledovat už od roku 1985. Celkem vyšlo 34 sérií a Womacková se v ní objevovala od roku 2007. Roli Ronnie Mitchellové hrála více než dekádu. Kromě toho si zahrála i ve snímku Finále v Istanbulu, ve filmové sérii Kingsman a ve sci-fi hororu Breeders, nebo v seriálech Pie in the SkyGame On! či Život v buši. Krásná Samatha se v mládí věnovala také modelingu a byla několikrát vdaná. 

Její první manželství s politologem Maurem Mantovanim (57) netrvalo ani rok. S svým druhým mužem Markem Womackem (61), taktéž hercem, se rozvedla v roce 2020. Pár byl spolu po dobu 11 let a z jejich manželství vzešly dvě děti, syn Benjamin (21) a dcera Lily (17). V současnosti Sam randí s dalším známým britským hercem, pohledným Oliverem Farnworthem (40), jenž je českým fanouškům televizní zábavy jistě známý ze seriálu Pan Selfridge

Fotogalerie
54 fotografií