Podle nového mluvčího byla herečka Anne Hecheová od páteční nehody v Los Angeles v kritickém stavu. „Během víkendu mluvčí uvedl, že Anne byla ve stabilizovaném stavu, ale tyto informace byly nepřesné. Po celou dobu zůstala v kritickém stavu a po nehodě upadla do kómatu,“ řekl mluvčí herečky pro CNN.

„Má závažné plicní poranění vyžadující mechanickou ventilaci a popáleniny, které vyžadují chirurgický zákrok. V současné době je léčena v Grossman Burn Center,“ uvedl. Nebylo jisté, zda herečka přežije. Nyní však došlo k posunu – Daily Mail uvádí, že u Hecheové již nastala mozková smrt. Bude tak odpojena od přístrojů. Zatím ale zůstává napojená, aby se rozhodlo, zda bude možné darovat některé její orgány, jak si přála. 

„Bohužel, vzhledem ke své nehodě Anne Hecheová utrpěla vážné anoxické poranění mozku a zůstává v komatu, v kritickém stavu. Nepředpokládá se, že by přežila,“ zní smutné zprávy.

Dlouhá léta byla herečka vedena v seznamu dárců orgánů, a tak je prý jasné, co by si přála. Také její nejbližší už se s tím nyní pomalu smiřují. „Chceme poděkovat všem za milá přání a modlitby za Annino uzdravení. Také děkujeme zaměstnancům a skvělým sestrám z Grossmanova centra popálenin ve West Hillsské nemocnici, které se o Anne stará,“ zní dokonce v prohášení rodiny.

„Anne měla velké srdce a svou štědrou duší se dotkla každého, koho potkala. Víc než svým vyjímečným talentem hýřila radostí a přívětivostí. Budeme na ni vzpomínat díky její odvážné upřímnosti. A bude nám velmi chybět,“ dodala rodina.

Rozmetala dům

Podle důstojnice losangeleské policie Annie Hernandezové byla Hecheová vyšetřována kvůli řízení pod vlivem alkoholu a útěku od nehody. Nejprve totiž se svým vozem nabourala garáž u obytného domu, pak vycouvala a pokusila se ujet. Právě v té chvíli to v plné rychlosti „napálila“ do další budovy.

V den incidentu získali vyšetřovatelé povolení k odběru krve, na výsledky se ale stále čeká. Hecheová navíc nemohla být vyslýchána kvůli svému stavu. 

Dvoupatrový dům, do kterého herečka nabourala, byl během nehody, výbuchu a následného požáru prakticky srovnaný se zemí. Přátelé nájemnice Lynn Misheleové se shodují, že žena jen o vlásek unikla vážné újmě na zdraví. Majitelé nemovitosti John a Jennifer Duranovi pro Lynn založili sbírku na stránce GoFundMe, aby jí pomohli opět se postavit na nohy. 

„V domě nic nezůstalo. Všechno je zničené. Lynne přišla o celý svůj život, o majetek, upomínkové předměty a veškeré vybavení pro své podnikání. S pomocí hasičů se jí podařilo z trosek vytáhnout pár poškozených sentimentálních věcí. Všechno ostatní je pryč,“ stojí v popisu sbírky pro poškozenou ženu. 

Video
Video se připravuje ...

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií