Americký rapper Mystikal byl v neděli večer v Baton Roug v Louisianě zatčen poté, co místní policie vyslechla osobu, která se měla stát obětí sexuálního napadení v nedaleké nemocnici. 

Nejde zdaleka o první podobný případ, který má Mystikal na triku. Hudebník, který se v roce 2000 dočkal mezinárodní slávy díky hitu Shake Ya Ass a následně byl nominován na dvě ceny Grammy, si už za mřížemi odpykal šest let. V roce 2004 ho soud poslal do vězení kvůli sexuálnímu napadení a vydírání. 

Tyler se přiznal, že opakovaně nutil svou kadeřnici provádět sexuální úkony poté, co ji obvinil z krádeže jeho šeků v hodnotě 80 000 dolarů (téměř 2 miliony korun, pozn. red.) Žena krádež popřela.

V roce 2012 byl Tyler opět uvězněn na tři měsíce kvůli domácímu násilí. Tylerův právník celou věc tehdy označil za „nešťastný incident“ mezi dvěma partnery, „kteří se o sebe starali 10 let“. Obětí byla matka jeho dvou dětí.

V rozhovoru pro Associated Press z dubna 2021 rapper mluvil o tom, jak změnil svůj život a zaujal jiný přístup ke své hudbě. „Když se podívám zpět a poslouchám svoji hudbu, člověče, byl jsem odporný,“ řekl. „Většinu své hudby si teď představuji, jak ji rapuji Bohu, a pokud ji mohu rapovat, jsem hrdý,“ nechal se slyšet. Jak se ale zdá, se změnou příliš daleko nezašel. 

 

Video
Video se připravuje ...

Trauma spojené se znásilněním může mít dalekosáhlé a velmi vážné následky Videohub

Fotogalerie
10 fotografií