Když před časem dali Jamie Bell a Kate Maraová do prodeje svůj domek v Los Angeles, vyvolalo to mnoho otazníků. Nyní je však už jasné, proč jim vilka ve čtvrti Los Feliz už nebude stačit... Herečka známá z filmů MarťanTranscendence nebo ze seriálu Domek z karet, se rozhodla celému světu oznámit, proč potřebují větší dům. Na sociální síti totiž sdílela fotku, na níž se drží za ruku s manželem, a opatřila ji všeříkajícím popiskem „na tomto obrázku jsme tři“.

Bez této jedné jediné větičky by to však nikdo nepoznal, jelikož jí prozatím nezačalo růst těhotenské bříško. Anebo zůstalo velmi rafinovaně ukryté pod volnými růžovými šaty... Pod snímkem se to každopádně ihned začalo množit gratulacemi a přáními, aby těhotenství bylo co nejpohodovější. Maraová a její muž, jenž se proslavil už jako dítě ve filmu Billy Elliot, jsou již rodiči dcery, která se jim narodila v roce 2019. Její jméno si však pár ponechal v soukromí. 

Video
Video se připravuje ...

Slavná česká "těhulka" Eva Burešová pro červencové vydání časopisu Maminka Videohub

Zatímco půvabná Kate nosí pod srdcem své druhé dítko, pro Bella není role otce žádnou novinkou. Tátou je již trojnásobným - se svou bývalou manželkou, hvězdou seriálu Westworld Evan Rachel Woodovou (34) má ještě syna Jacka Matfina (8). Rozvedli se v roce 2014, když byl jejich synovi pouhý rok. Marová a Bell spolu začali chodit poté, co mezi nimi přeskočila jiskra během natáčení filmu Fantastická čtyřka. Zasnoubili se v roce 2017 a o šest měsíců později se vzali.

Fotogalerie
39 fotografií