Manžel nejstarší „Kardashianky“ Kourtney (43) Travis Barker potvrdil informaci o tom, že za jeho nedávnou hospitalizací stála „život ohrožující pankreatitida“ neboli zánět slinivky.

„V pondělí jsem šel na endoskopii a cítil se skvěle. Ale po večeři mě přepadly nesnesitelné bolesti a od té doby jsem hospitalizován,“ prozradil v sobotu prostřednictvím svých Instagram Stories.

Barker prozradil, že si nechal odstranit „malý polyp“ ve „velmi citlivé oblasti, o kterou se obvykle starají specialisté“. „Bohužel poškodil kritickou pankreatickou drenážní trubici. To vedlo k těžké život ohrožující pankreatitidě. Jsem nesmírně vděčný, že je mi teď s intenzivní léčbou o tolik lépe,“ svěřil se.

Po náhlé hospitalizaci manželé po několik dní mlčeli, fanoušci tedy na jakékoli informace netrpělivě čekali. Chvíli hrozilo, že bubeník potíže nepřežije.

Barkerova nevěsta Kourtney Kardashianová se od svého milého údajně nehnula na krok, ačkoli má tři děti. „Travis a já jsme spolu šli na rutinní endoskopii a skončil s těžkou, život ohrožující pankreatitidou,“ uvedla na sítích ona.

Dále vyjádřila vděčnost lékařům a sestrám v nemocnici Cedar Sinai, kteří se údajně o jejího manžela i o ni samotnou po celou dobu jejich pobytu v nemocnici úžasně starali. Jak se zdá, z nejhoršího už je hudebník naštěstí venku!

Fotogalerie
121 fotografií