Jediný syn právníka Roberta Kardashiana (†59) Rob na rozdíl od svých sester po pozornosti a slávě příliš netouží. Ba naopak – už před několika lety se stáhl do ústraní a ze všech sil se snaží žít pokud možno normální život. Když proto jeho nejstarší sestra Kourtney uspořádala extravagantní veselku plnou hvězd, nadšením zrovna neskákal. 

Kourtney poprvé řekla Travisovi ano již po udílení cen Grammy v Las Vegas, na obřadu s dvojníkem Elvise jim ale chybělo potřebné povolení, a tak museli později svatbu zopakovat na úřadě. Do třetice všeho dobrého pak zorganizovali pompézní veselku v italském Portofinu, kam pozvali všechny své blízké a na které se nechali oddat knězem. 

Na sletu Kardashianů a Jennerů ale chyběla jedna důležitá osobnost: nevěstin bratr Rob! Ten do Itálie přiletět odmítl. Rob totiž preferuje zůstat mimo kamery a mediálně sledované akce nevyhledává. Mezi ním a jeho sestrou naštěstí kvůli jeho absenci žádná zášť nepanuje . „Kourtney i celá rodina to chápou,“ uvedl zdroj z blízkosti slavného klanu pro E! News.

Rob nebyl ani na svatbě Kim Kardashianové (41) a Kanyeho Westa (44) v roce 2016. Tenkrát ho "vyplašily" kamery, které se na něj sesypaly už na letišti... Když si pak v Paříži zkoušel svůj oblek, vůbec se sám sobě nelíbil, jeho sebevědomí spadlo na nulu a představa, že se postaví před zástupy fotografů, v něm vyvolávala úzkost. Akce se proto raději nezúčastnil. 

VIDEO: Svatba Travise Barkera a Kourtney Kardashian

Video
Video se připravuje ...

Svatba Travise Barkera a Kourtney Kardashian Instagram

Fotogalerie
114 fotografií